«Καρφί» για Ιτούδη: «Οι επιτυχίες στην ΤΣΣΚΑ ήταν από την κληρονομιά των Ίβκοβιτς και Μεσίνα»

«Καρφί» για Ιτούδη: «Οι επιτυχίες στην ΤΣΣΚΑ ήταν από την κληρονομιά των Ίβκοβιτς και Μεσίνα»

Ο πρώην βοηθός του Δημήτρη Ιτούδη στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Ντμίτρι Σακούλιν, εξαπέλυσε ευθεία επίθεση στον Έλληνα τεχνικό.

Δηλώσεις που θα συζητηθούν από τον Ντμίτρι Σακούλιν για τον Δημήτρη Ιτούδη!

Μετά και τη νέα αποτυχία της Ελλάδας σε μεγάλη διοργάνωση, ο πρώην βοηθός του Ιτούδη στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας πέταξε… μπηχτή για τον έμπειρο τεχνικό.

Ο Σακούλιν έστρεψε τα βέλη του κατά του Έλληνα κόουτς, υποστηρίζοντας πως οι επιτυχίες του στην Μόσχα είναι κληρονομιά του Ίβκοβιτς και του Μεσίνα.

“Οι Έλληνες έμειναν δίκαια εκτός από τα πλέι-οφ. Δεν υπάρχει τίποτα παραπάνω να πούμε. Ο Δημήτρης Ιτούδης για άλλη μια φορά έδειξε ότι οι επιτυχίες του στην ΤΣΣΚΑ είναι κληρονομιά του Ίβκοβιτς και του Μεσίνα”, ανέφερε μιλώντας στην ιστοσελίδα “sport-express.ru”.

“Απλώς συγκέντρωσε όλη την αφρόκρεμα της δουλειάς αυτών των ειδικών, που ετοίμασαν έναν ολόκληρο γαλαξία νεαρών Ρώσων παικτών: Χριάπα, Βοροντσέβιτς, Κουρμπάνοφ, Καούν… Συν ότι πρόσθεσαν τον Ντε Κολό, τον Χίγκινς, τον Σέρχι Ροντρίγκεθ, τον Τεόντοσιτς. Με τέτοιους πόρους, πολλοί προπονητές θα μπορούσαν να έχουν εξασφαλίσει δύο τρόπαια στην EuroLeague στη θέση του”, υποστήριξε.

Θυμίζουμε, πως ο Δημήτρης Ιτούδης θα αποτελέσει σύντομα και επίσημα παρελθόν από τον πάγκο της Εθνικής μας ομάδας, με τον Βασίλη Σπανούλη να βρίσκεται προ των πυλών.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ