Αβράμοβιτς: «Να περιορίσουμε τον Μιλουτίνοφ και τον Γουόκαπ»

Αβράμοβιτς: «Να περιορίσουμε τον Μιλουτίνοφ και τον Γουόκαπ»

Ο γκαρντ της Παρτιζάν μίλησε για το αυριανό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό (19/10, 21:15).

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τον Ολυμπιακό ο γκαρντ της Παρτιζάν, Αλέκσα Αβράμοβιτς, ενόψει της αυριανής αναμέτρησης των δύο ομάδων στο ΣΕΦ (19/10, 21:15), για την 4η αγωνιστική της Euroleague.

Ο 29χρονος άσος τόνισε ότι ο Ολυμπιακός έχει ένα πολύ καλό και βαθύ ρόστερ και έκανε ειδική αναφορά στους Νίκολα Μιλουτίνοφ και Τόμας Γουόκαπ. «Πρέπει να περιορίσουμε τον Μιλουτίνοφ και τον Γουόκαπ. Έχουν ένα πολύ καλό και βαθύ ρόστερ», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός: Με Γκος απέναντι στην Παρτιζάν

Αναλυτικά οι δηλώσεις του: «Χάσαμε ένα ματς στην έδρα μας, αλλά δεν υπάρχει χρόνος για λύπη. Πέρσι αρχίσαμε άσχημα, δεν παίζαμε καλά ειδικά το Νοέμβριο, αλλά μετά το βρήκαμε και είχαμε φοβερή χημεία. Δεν ανησυχώ. Θα πρέπει κόντρα στον Ολυμπιακό να κάνουμε ένα βήμα μπροστά και να προσπαθήσουμε να κερδίσουμε. Έχουμε την ποιότητα να νικήσουμε τον Ολυμπιακό. Οι λεπτομέρειες θα είναι καθοριστικές και ελπίζω να είμαστε συγκεντρωμένοι. Ο Ολυμπιακός παίζει πολύ δυνατά, πάει σε χαμηλά σκορ και θα πρέπει να περιορίσουμε τον Μιλουτίνοφ και τον Γουόκαπ. Έχουν ένα πολύ καλό και βαθύ ρόστερ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ