Καμίνσκι: «Πρόκληση για εμάς το ότι θα αντιμετωπίσουμε τον Μιλουτίνοφ»

Καμίνσκι: «Πρόκληση για εμάς το ότι θα αντιμετωπίσουμε τον Μιλουτίνοφ»

Ο νεοαποκτηθείς σέντερ της Παρτίζαν Φρανκ Καμίνσκι έκανε δηλώσεις εν όψει του αγώνα με τον Ολυμπιακό και την μονομαχία του με τον Νίκολα Μιλουτίνοφ.

Ολυμπιακός και Παρτίζαν συνεχίζουν την προετοιμασία τους εν όψει της αναμέτρησής τους την Πέμπτη (19/10, 21:15) στο ΣΕΦ για την 4η αγωνιστική της Euroleague.

O σέντερ των Σέρβων, Φρανκ Καμίνσκι, σε δηλώσεις του τόνισε πως είναι δύσκολο να ξεπεράσουν την εντός έδρας ήττα από την Μπαρτσελόνα όμως πρέπει να πάρουν τα θετικά στοιχεία από αυτήν και να προχωρήσουν. Επίσης ως πρόκληση όρισε για τον ίδιο και τους συμπαίκτες του την μονομαχία με τον Νίκολα Μιλουτίνοφ.

Διαβάστε επίσης: Το μήνυμα του Πέτγουεϊ στον κόσμο του Ολυμπιακού: «Μην ανησυχείτε φίλοι μου, φυσιολογικό αυτό το ξεκίνημα στη σεζόν»

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Δεν πρέπει να κοιτάξουμε πίσω, είναι δύσκολο να ξεχάσουμε την ήττα από την Μπάρτσα, αλλά πρέπει να προχωρήσουμε. Θα φτιάξουμε αυτά που δεν κάναμε καλά απέναντι στην Μπαρτσελόνα και θα επικεντρωθούμε στον Ολυμπιακό, για να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι.

Πρέπει να πάρουμε το καλύτερο από το ματς με την Μπαρτσελόνα και να προχωρήσουμε. Είμαστε συγκεντρωμένοι στον Ολυμπιακό, αυτό είναι ένα μεγάλο παιχνίδι για εμάς, πρέπει να συγκεντρωθούμε, να καθαρίσουμε το μυαλό μας και να προσπαθήσουμε να κερδίσουμε το παιχνίδι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ