Ραγδαίες εξελίξεις στον Παναθηναϊκό – Η μεταγραφή και τα δεδομένα για Μίχαϊλιουκ!

Ραγδαίες εξελίξεις στον Παναθηναϊκό – Η μεταγραφή και τα δεδομένα για Μίχαϊλιουκ!

Αλλάζει τα δεδομένα η απουσία του Ελληνα φόργουορντ - Επισπεύδονται οι διαδικασίες για την απόκτηση παίκτη - Τι συμβαίνει με τον Μίχαϊλιουκ.

Την πόρτα του χειρουργείου θα περάσει ο Ιωάννης Παπαπέτρου, όπως ενημερωθήκατε από to10.gr, καθώς η συντηρητική αγωγή που ακολουθήσε το τελευταίο διάστημα δεν έλυσε το πρόβλημα που αντιμετώπιζε και θα χρειαστεί να υποβληθεί σε αρθροσκόπηση στο γόνατο. Ο Ελληνας φόργουορντ θα χρειαστεί να μείνει στα… πιτς για αρκετές εβδομάδες (σ.σ πάνω από ένα μήνα), γεγονός που σημαίνει ότι ο Παναθηναϊκός έχει πλέον τεράστιο πρόβλημα στη θέση «3», με τον Εργκίν Αταμάν να βγαίνει στην αγορά για την απόκτηση φόργουορντ.

Μετά τις τελευταίες εξελίξεις οι άνθρωποι του Τριφυλλιού επισπεύδουν τις διαδικασίες για την απόκτηση ενός παίκτη, που θα αγωνίζεται κυρίως στη θέση «3» όπου υπάρχει μεγάλο πρόβλημα μετά τον τραυματισμό του Ιωάννη Παπαπέτρου, αλλά θα μπορεί να προσφέρει πολύτιμες λύσεις και ως «2άρι».

Διαβάστε επίσης: Αυτός είναι ο διαιτητής που σφυρίζει το Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός στο Καραϊσκάκη!

Έναν παίκτη που να έχει μέγεθος και να είναι ικανός τόσο στην επίθεση όσο και στην άμυνα, γεγονός βέβαια που είναι αρκετά δύσκολο τη δεδομένη χρονική στιγμή, καθώς οι περισσότεροι παίκτες είναι δεσμευμένοι με συμβόλαια. Μια από τις αγορές που θα μπορούσαν να προκύψουν περιπτώσεις παικτών που να καλύπτουν τα «θέλω» του Εργκίν Αταμάν είναι φυσικά το ΝΒΑ, το οποίο ξεκινάει σε λίγες ημέρες και οι ομάδες προχωρούν σε εκκαθαρίσεις στα ρόστερ τους, «κόβοντας» παίκτες.

Αξίζει να σημειώσουμε ο παίκτης δεν θα είναι ο Σβι Μίχαϊλιουκ, ο οποίος είχε «παίξει» δυνατά κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού. Ο Ουκρανός τα έχει πάει εξαιρετικά στα φιλικά των Μπόστον Σέλτικς και δεν τίθεται θέμα αποχώρησής του από την ομάδα της Βοστώνης. Την προσπάθεια του Παναθηναϊκού για την απόκτηση «2-3άρι» δυσκολεύει επίσης το γεγονός ότι αρκετές ομάδες της Euroleague βρίσκονται επίσης στην αγορά και αναζητούν παίκτες, όπως είναι οι Παρτιζάν και Φενερμπαχτσέ των Ομπράντοβιτς και Ιτούδη.

Μια δύσκολη χρονική περίοδο, με τον Παναθηναϊκό να είναι πλέον αναγκασμένος να κινηθεί για την απόκτηση παίκτη, μετά τις τελευταίες εξελίξεις με τον Ιωάννη Παπαπέτρου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ