Ολυμπιακός: Χωρίς Σίκμα και Μπραζντέικις κόντρα στην Παρτιζάν

Ολυμπιακός: Χωρίς Σίκμα και Μπραζντέικις κόντρα στην Παρτιζάν

Τις υπηρεσίες των Ίγκνας Μπραζντέικις και Λουκ Σίκμα θα στερηθεί ο Γιώργος Μπαρτζώκας στη σημερινή αναμέτρηση κόντρα στην Παρτιζάν...

Μπορεί ο Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος να βρίσκεται στην 12αδα του Ολυμπιακού για τη σημερινή αναμέτρηση κόντρα στην Παρτιζάν (21:15), ωστόσο το ίδιο δεν ισχύει για τους Ίγκνας Μπραζντέικις και Λουκ Σίκμα.

Πιο συγκεκριμένα ο πρώτος ταλαιπωρείται από τενοντίτιδα στο γόνατο, ενώ ο Αμερικανός άσος έχει τενοντίτιδα στον αχίλλειο του αριστερού του γονάτου.

Διαβάστε επίσης: Ανατριχιαστικές «συμπτώσεις»: Ο Μαρέσκα στην «OPAP Arena» πριν 15 ημέρες – Η… μοιραία συνύπαρξη του Τριτσώνη με Μαρέσκα και Μάσα! (pics)

Έτσι για ακόμη ένα ματς ο Ολυμπιακός είναι υποχρεωμένος να παραταχθεί με απουσίες, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να καλείται να βρει τις λύσεις…

Οι δώδεκα του Ολυμπιακού θα αποτελείται από τους: Τόμας Γουόκαπ, Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος, Αϊζέια Κάναν, Μιχάλης Λούντζης, Τζορτζ Πάπας, Γιαννούλης Λαρεντζάκης, Κώστας Παπανικολάου, Βενιαμίν Αμπόσι, Άλεκ Πίτερς, Γιώργος Τανούλης, Μουστάφα Φαλ, Νίκολα Μιλουτίνοβ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ