Ανατριχιαστικές «συμπτώσεις»: Ο Μαρέσκα στην «OPAP Arena» πριν 15 ημέρες – Η… μοιραία συνύπαρξη του Τριτσώνη με Μαρέσκα και Μάσα! (pics)

Ανατριχιαστικές «συμπτώσεις»: Ο Μαρέσκα στην «OPAP Arena» πριν 15 ημέρες – Η… μοιραία συνύπαρξη του Τριτσώνη με Μαρέσκα και Μάσα! (pics)

To10.gr αποκαλύπτει τις διαβολικές συμπτώσεις που μαζεύτηκαν γύρω από τον Ιταλό διαιτητή Φάμπιο Μαρέσκα, την παρουσία του στην Ελλάδα, τον Τριτσώνη και τον... Μάσα!

Σε μια επίδειξη πρωτοφανούς θράσους, η ΚΕΔ, αποφάσισε να ορίσει τον Ιταλό διαιτητή, Φάμπιο Μαρέσκα διαιτητή στο ντέρμπι Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός, την ερχόμενη Κυριακή. Ρέφερι Β’ κατηγορίας της UEFA, χαμηλού επιπέδου. Και μικρής εμπειρίας σε διεθνείς αγώνες. Και ακόμη χειρότερα, ορίστηκε ως VAR ο επικίνδυνος Μάρκο Πιτσινίνι. Ο διαιτητής που συμμετείχε ενεργά στην περσινή κλοπή του συντελέστηκε στο Ολυμπιακός-ΑΕΚ, όντας και τότε VAR του διαβόητου Νταβίντε Μάσα.

Αυτά, όμως, είναι γνωστά ήδη. Όπως γνωστή είναι και η αντίδραση του Ολυμπιακού στην προβοκάτσια που στήθηκε από την ΚΕΔ. Αυτό που δεν είναι γνωστό σε πολλούς, αν όχι στους περισσότερους, είναι ότι ο Μαρέσκα και ο Μάσα, ενώνονται από ένα κοινό πρόσωπο. Σε ένα διαβολικό παιχνίδι της μοίρας. Ενώ ο διαιτητής του ντέρμπι των Αιωνίων, ήταν και στην Ελλάδα πριν από λίγες ημέρες. Σε αγώνα της ΑΕΚ. Ας πάρουμε, όμως, τα πράγματα από την αρχή…

20 Απριλίου 2023: Το παιχνίδι, φαινομενικά αδιάφορο για το ελληνικό κοινό. Προημιτελικός Europa Conference League, Αλκμααρ – Αντερλεχτ. Το αποτέλεσμα, αδιάφορο. Διαιτητής, ο ελίτ Ιταλός Νταβίντε Μάσα, με την ομάδα του. Οχι τον Μάρκο Πιτσινίνι, διότι δεν είναι διεθνής. UEFA Referee Observer, παρατηρητής διαιτησίας του αγώνα δηλαδή, ο Σταύρος Τριτσώνης.

24 Απριλίου 2023: Ανήμερα του αγώνα για το Conference League, ο Νταβίντε Μάσα, ορίζεται διαιτητής του ντέρμπι Ολυμπιακός-ΑΕΚ (24/04), στο Γεώργιος Καραϊσκάκης. Τα αποτελέσματα; Γνωστά. Η μεγαλύτερη αλλοίωση αποτελέσματος των τελευταίων ετών.

16 Οκτωβρίου 2023: Το παιχνίδι, τελείως αδιάφορο για το ελληνικό κοινό. Βέλγιο-Σουηδία, για τα προκριματικά του Euro 2024. Ενα παιχνίδι με διαιτητή τον Μαουρίτσιο Μαριάνι. VAR τον Αλεάντρο ντι Πάολο. AVAR τον Φάμπιο Μαρέσκα. Και UEFA Referee Observer, δηλαδή παρατηρητή διαιτησίας του αγώνα δηλαδή, τον Σταύρο Τριτσώνη.

19 Οκτωβρίου 2023: Λίγες ημέρες μετά την επί τριήμερο συνύπαρξη του Τριτσώνη με τους Ιταλούς διαιτητές του αγώνα Βέλγιο-Σουηδία, ο AVAR Μαρέσκα, ένας διαιτητής Β κατηγορίας της UEFA, επιλέγεται από την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας για «άρχων» του ντέρμπι Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός (22/10). Μια σύμπτωση που πραγματικά σε κάνει να απορείς για τα παιχνίδια που παίζει η… μοίρα.

Ο ΜΑΡΕΣΚΑ ΣΤΗΝ «OPAP ARENA»

5 Οκτωβρίου 2023: Αλλά δεν τελειώσαμε εδώ. Διότι μπορεί ο Μαρέσκα να μην έχει παίξει ποτέ ελληνική ομάδα ως πρώτος ή έστω ως VAR, αλλά ήρθε στην Ελλάδα. Και μάλιστα πρόσφατα. Πολύ πρόσφατα. Και όχι οπουδήποτε, αλλά στην OPAP Arena. Εκεί όπου πήρε για πρώτη φορά «γεύση» της ελληνικής φιλοξενίας. Οντας μέλος της διαιτητικής ομάδας του αγώνα ΑΕΚ-Αγιαξ, για τη δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του Europa League.

Το εντυπωσιακό είναι ότι ο Μαρέσκα δεν ήταν μέλος μιας ιταλικής ομάδας. Όχι. Πρώτος διαιτητής ήταν ο Σλοβένος Ματέι Γιουγκ, με βοηθούς και 4ο, επίσης Σλοβένους. Ο διαιτητής που όρισε η ΚΕΔ για το ντέρμπι μεταξύ των αιωνίων του ελληνικού ποδοσφαίρου, βρέθηκε στην έδρα της ΑΕΚ ως AVAR. Με VAR επίσης έναν Ιταλό, τον Πάολο Βαλέρι.

Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΚΑΙΣΑΡΑ…

Σημαίνουν κάτι όλα τα παραπάνω; Πολλά και τίποτα. Διότι, στην Ελλάδα βρισκόμαστε. Δεν είναι δύσκολο να δημιουργηθούν σενάρια. Υπαρκτά ή μη. Αλλά το μοτίβο, δεν μπορεί να μην προκαλεί εντύπωση. Πόσο μεγάλη σύμπτωση είναι και τις δύο φορές που έχει έρθει Ιταλός σε ντέρμπι του Ολυμπιακού, να έχει προηγηθεί συνύπαρξή του με τον Τριτσώνη, σε διεθνή αγώνα, είτε σε επίπεδο συλλόγων είτε σε επίπεδο εθνικών ομάδων. Και τις δύο φορές, δε, Ιταλοί. Εκπληκτικό. Πώς το λένε αυτό για τη γυναίκα του Καίσαρα;

Η ΒΟΛΤΑ ΤΟΥ ΜΑΝΤΑΛΟΥ

Επίσης, πολύ βολικό είναι το γεγονός ότι μόλις πριν από 15 ημέρες ο Μαρέσκα βρέθηκε στην Ελλάδα, για διεθνές παιχνίδι μεγάλου ελληνικού ενδιαφέροντος. Προφανώς κάποιος μίλησε μαζί του, τον αξιολόγησε, τον έκρινε ως απολύτως ικανό και αποφάσισε να τον ορίσει στο μεγαλύτερο ντέρμπι του ελληνικού ποδοσφαίρου, τη μεγαλύτερη κόντρα στον ελληνικό αθλητισμό. Θυμηθείτε, για παράδειγμα, ότι ο Σταύρος Μάνταλος (αντιπρόεδρος, αναπληρωτής πρόεδρος της ΚΕΔ ή όπως αλλιώς τον βαφτίσουν) έκανε τη βόλτα του στο ματς της Εθνικής με την Ολλανδία στον αγωνιστικό χώρο της OPAP Arena, πριν από λίγες ημέρες, συνοδεύοντας τους διαιτητές της αναμέτρησης. Μπορεί σε μια ανάλογη βόλτα, να τα είπε και με τον Μαρέσκα. Μεταξύ διαιτητών ειλικρίνεια και κατανόηση, εξάλλου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ