Η βαθμολογία της Euroleague μετά την νίκη του Ολυμπιακού επί της Παρτιζάν (pic)

Η βαθμολογία της Euroleague μετά την νίκη του Ολυμπιακού επί της Παρτιζάν (pic)

Δείτε πως έχει διαμορφωθεί η βαθμολογία της Euroleague μετά την νίκη του Ολυμπιακού επί της Παρτιζάν...

Έπειτα από τις δύο διαδοχικές ήττες κόντρα σε Μπαρτσελόνα και Αρμάνι Μιλάνο, ο Ολυμπιακός έβγαλε αντίδραση επικρατώντας της Παρτιζάν στην παράταση με 98-94, ανεβαίνοντας έτσι στο 2/2.

Από την άλλη η Παρτιζάν (1-3) κατάφερε να βρει τα κατάλληλα ψυχικά αποθέματα, στέλνοντας το ματς στην παράταση χάρη στο τρίποντο του Νάναλι στο φινάλε της κανονικής διάρκειας, ωστόσο στην παράταση φορτώθηκε με αρκετά φάουλ, γνωρίζοντας έτσι την ήττα.

Διαβάστε επίσης: Μπαρτζώκας: «Μία από τις μεγαλύτερες νίκες της σεζόν»

Η βαθμολογία: 

Τεράστια ανατροπή και «χτίζει» σερί η Φενερμπαχτσέ

Με τεράστια ανατροπή από το -18 (25-43 στο 15΄), η Φενερμπαχτσέ υπερασπίστηκε την έδρα της και έκλεισε αήττητη τη… διαβολοβδομάδα της Euroleague. Η ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη επικράτησε με 101-86 της Βιλερμπάν, για την 4η αγωνιστική της διοργάνωσης, βελτιώνοντας το ρεκόρ της σε 3-1. Στον αντίποδα, οι Γάλλοι παραμένουν χωρίς νίκη (0/4).

Η Φενερμπαχτσέ «πλήρωσε» την αδυναμία στα ριμπάουντ στο πρώτο ημίχρονο, αλλά με αντεπίθεση διαρκείας στο δεύτερο έφερε τα… πάνω-κάτω. Η τουρκική ομάδα εξαργύρωσε τη διάρκεια της σε άμυνα και επίθεση και με επιμέρους σκορ 59-31 στην επανάληψη πανηγύρισε τη δεύτερη διαδοχική νίκη της.

«4/4» για την τρομερή Ρεάλ Μαδρίτης 

Την τέταρτη νίκη της σε ισάριθμες αγωνιστικές πέτυχε η Ρεάλ, η οποία επικράτησε με το εμφατικό 88-71 εντός έδρας επί της Αρμάνι Μιλάνο.

Πρώτος σκόρερ για τους νικητές ο Σέρχιο Γιουλ, που μέτρησε 19 πόντους (1/2 δίποντα, 5/10 τρίποντα, 2/2 βολές). Άξιος συμπαραστάτης του για ένα ακόμα ματς ο Φακούντο Καμπάσο, ο οποίος σημείωσε  double-double με 12 πόντους, 10 ριμπάουντ.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ