Ντίνος Μήτογλου: Επίσημη επιστροφή στο ΟΑΚΑ 862 ημέρες μετά… (vids)

Ντίνος Μήτογλου: Επίσημη επιστροφή στο ΟΑΚΑ 862 ημέρες μετά… (vids)

Ο Ντίνος Μήτογλου ετοιμάζεται για την επίσημη επιστροφή του με τη φανέλα του Παναθηναϊκού μετά από 2 χρόνια...

Αναμονή τέλος για τον Ντίνο Μήτογλου, ο οποίος ετοιμάζεται να ξανά φορέσει την επίσημη φανέλα του Παναθηναϊκού σε επίσημο παιχνίδι.

Ο Έλληνας φόργουορντ βρίσκεται κανονικά στην αποστολή του Παναθηναϊκού για τη σημερινή αναμέτρηση κόντρα στην Μακάμπι Τελ Αβίβ, μετά από το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπωρούσε από τα τέλη του Σεπτεμβρίου και μετά.

Τα λεπτά που αναμένεται να πάρει ο Ντίνος Μήτογλου απόψε στο ΟΑΚΑ δεν θα είναι τα πρώτα με τη φετινή φανέλα του Παναθηναϊκού, αλλά θα είναι τα πρώτα με επίσημη μορφή, μετά και την επιστροφή του στην Αθήνα.

Ταυτόχρονα, θα αγωνιστεί για πρώτη φορά μετά και την τιμωρία που του είχε επιβληθεί για την απαγορευμένη ουσία που βρέθηκε στον οργανισμό του, μέσα στη σεζόν 2022/2023. Και αυτό διότι ο απόφοιτος του Γουέικ Φόρεστ της Αμερικής δεν είχε αγωνιστεί ούτε στις υποχρεώσεις της Εθνικής ομάδας στη Μανίλα λόγω ξανά ενός προβλήματος τραυματισμού.

Επομένως ο 27χρονος Θεσσαλονικιός θα αγωνιστεί για πρώτη φορά σε επίσημη αναμέτρηση μετά τις 10 Μαρτίου του 2022 και έναν αγώνα της Αρμάνι Μιλάνο απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης για τη Euroleague, δηλαδή πριν από 589 ημέρες!

Ενώ αν ψάξουμε να βρούμε την τελευταία εμφάνιση με τη φανέλα του Παναθηναϊκού, θα πρέπει να γυρίσουμε το χρόνο πίσω, στις 10 Ιουνίου του 2021, δηλαδή 862 ημέρες πριν και τον αγώνα με το Λαύριο στο οποίο ο Παναθηναϊκός ανακηρύχθηκε πρωταθλητής Ελλάδος.

Τι έκανε όμως ο Μήτογλου με το «τριφύλλι» στο στήθος;

Ο Ντίνος Μήτογλου ήρθε για πρώτη φορά στον Παναθηναϊκό το καλοκαίρι του 2017, υπογράφοντας με τους πράσινους συμβόλαιο διάρκειας 3+1 χρόνων με τον άνθρωπο που τον έφερε στην Αθήνα να ακούει στο όνομα Τσάβι Πασκουάλ.

Ο Έλληνας φόργουορντ έμεινε στον Παναθηναϊκό για τέσσερα ακριβώς χρόνια προτού αποχωρήσει για την Αρμάνι Μιλάνο του Έτορε Μεσίνα.

Στην θητεία του με τα πράσινα, ο Μήτογλου μέτρησε τέσσερα πρωταθλήματα Ελλάδος και δύο Κύπελλα με τη συμβολή του να έχει μείνει ξεχωριστή μέχρι και σήμερα, ειδικά τις πιο δύσκολες χρονιές της ομάδας. Η κυριαρχία του κάτω από τη ρακέτα και η μπασκετική του αντίληψη ήταν κάποια στοιχεία που και βοήθησαν τον Παναθηναϊκό αλλά και ανάγκασαν τον Έτορε Μεσίνα να τον φέρει στο Μιλάνο.

Η κορυφαία του χρονιά στο «τριφύλλι» ήταν και η τελευταία του με τα πράσινα. Ο πρωταγωνιστικός και ηγετικός ρόλος που είχε στην ομάδα αποτυπωνόταν και στα στατιστικά, με τον Μήτογλου να μετράει σε επίπεδο Euroleague 9.3 πόντους και 5.4 ριμπάουντ!

Η παρουσία του Μήτογλου στην Ιταλία δεν ήταν η αναμενόμενη. Αρχικά με τον τραυματισμό του που τον κράτησε εκτός για αρκετό διάστημα και έπειτα με την υπόθεση του ντόπινγκ και της τιμωρίας που δέχθηκε λόγω αυτού.

Πλέον στον Παναθηναϊκό ψάχνει το νέο ξεκίνημα, σε μια ομάδα που μέχρι στιγμής έχει δείξει ότι τον χρειάζεται όσο τίποτα άλλο, τουλάχιστον μέχρι να βρει τα πατήματα της.

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ