Νέα δεδομένα με Ναν – Τι λένε στην Τουρκία…

Νέα δεδομένα με Ναν – Τι λένε στην Τουρκία…

Συνεχίζονται τα σενάρια για το μέλλον του Κέντρικ Ναν.

Στοπ στις φήμες περί εμπλοκής της Φενέρμπαχτσε στη μεταγραφική υπόθεση του Κέντρικ Ναν θέλησε να βάλει Τούρκος δημοσιογράφος.

Τις τελευταίες ώρες κυκλοφόρησαν διάφορα σενάρια που έκαναν λόγο για ενδιαφέρον της τουρκικής ομάδας για τον 28χρονο παίκτη.

Διαβάστε επίσης: Μπαρτσελόνα: Ο Γκούι που ήρθε για να μείνει και η Μασία που λειτουργεί ξανά (vids)

Ωστόσο, όπως φαίνεται, η ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη δε σκοπεύει να κινηθεί για την απόκτηση του Κέντρικ Ναν, μετά και την τελευταία εξέλιξη στο θέμα με τον Τάιλερ Ντόρσει.

Ο ομογενής γκαρντ θα επιστρέψει σύντομα στα παρκέ και ο δημοσιογράφος Μπουράκ Αλατζά βάζει… φρένο στα σενάρια περί μπασίματος για τον 28χρονο.

“Δεν μου φαίνεται ρεαλιστικό ότι η Φενέρμπαχτσε ενδιαφέρεται για τον παίκτη. Σε αυτή τη θέση έχει έναν σημαντικό παίκτη όπως ο Τάιλερ Ντόρσεϊ, που θα επιστρέψει σε δύο μήνες (σ.σ. δεν είχε γίνει χθες βράδυ γνωστό ότι επιστρέφει άμεσα) και του πληρώνεις σημαντικό μισθό”, υποστήριξε ο ρεπόρτερ της “Ajansspor”.

“Επιπλέον, το rotation των Νικ Καλάθη, Γιαμ Μαντάρ, Σκότι Γουίλμπεκιν και Μάρκο Γκούντουριτς κάνει εξαιρετική δουλειά μέχρι στιγμής. Δεν νομίζω ότι η διοίκηση θα στραφεί σε μεταγραφή πανικού”, είπε.

Αξίζει να σημειωθεί, πως και ο Παναθηναϊκός εξετάζει την περίπτωση του Ναν. Το τελευταίο διάστημα, το όνομα του Αμερικανού γκαρντ βρίσκεται στην πράσινη λίστα, ενώ το καλοκαίρι «έπαιξε» δυνατά και για τον Ολυμπιακό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ