Τσαν: «Περνάμε μια έντονη περίοδο, τώρα κοιτάμε τον Ολυμπιακό»

Τσαν: «Περνάμε μια έντονη περίοδο, τώρα κοιτάμε τον Ολυμπιακό»

Ο Ερντέμ Τσαν μίλησε για τη νίκη επί της Μπαχτσεσεχίρ, αλλά και για τον Ολυμπιακό.

Η Αναντολού Έφες πέρασε από την έδρα της Μπαχτσεσεχίρ για το τουρκικό πρωτάθλημα παίρνοντας μια σημαντική νίκη ενόψει της συνέχειας, παρότι δεν έπαιξε καλά, λίγες μέρες πριν τον αγώνα με τον Ολυμπιακό για τη Εuroleague.

Ο Ερντέμ Τσαν μίλησε για το ματς, τονίζοντας πως η ομάδα περνά μια έντονη περίοδο, ενώ επισήμανε ότι πλέον όλοι κοιτούν την αναμέτρηση με τους Ερυθρόλευκους.

Οι δηλώσεις του Ερντέμ Τσαν:

«Δεν είμαστε ικανοποιημένοι με την απόδοσή μας, πρέπει να είμαστε πολύ καλύτεροι. Φυσικά, δεν είναι εύκολο μετά από συνεχόμενους αγώνες σε διπλή εβδομάδα. Αυτό είναι ένα ψυχικό παιχνίδι. Ο αντίπαλός μας είχε επίσης ελλείψεις, έχουμε και τραυματισμούς. αλλά αυτό δεν μπορεί να είναι η δικαιολογία μας.

Στο παιχνίδι, το δεύτερο και το τέταρτο δεκάλεπτο Αμυνθήκαμε πολύ καλά. Αυτό οφείλεται στην άμυνά μας, κερδίσαμε πόντους παίζοντας έξυπνα στην επίθεση και μοιράζοντας την μπάλα. Ο τρόπος που ανοίξαμε το ματς στο πρώτο δεκάλεπτο και το δεύτερο ημίχρονο ήταν πολύ άσχημα.

Αυτό δείχνει ότι δεν προσεγγίσαμε σωστά το παιχνίδι ψυχολογικά. Ήταν σημαντικό να κερδίσουμε. Περνάμε μια έντονη περίοδο. Τώρα θα ξεκινήσουμε την προετοιμασία για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ