Ο Ναν, ένας πρώην ερυθρόλευκος και ο Αντετοκούνμπο: Αυτοί είναι οι free agent του NBA που κοιτάζουν προς την Ευρώπη

Ο Ναν, ένας πρώην ερυθρόλευκος και ο Αντετοκούνμπο: Αυτοί είναι οι free agent του NBA που κοιτάζουν προς την Ευρώπη

Ο Ναν ο οποίος έπαιξε δυνατά για τον Ολυμπιακό, ένας πρώην ερυθρόλευκος και ο Άλεξ Αντετοκούνμπο είναι τρεις από τους πολλούς για τους οποίους η πόρτα του NBA έκλεισε οριστικά. Αυτά είναι τα «καυτά» ονόματα της free agent που ρίχνουν πλέον το βλέμμα τους προς την Ευρώπη...

Η regular season του NBA ξεκινά.

Το πρώτο τζάμπολ της σεζόν στην άλλη μεριά του Ατλαντικού βρίσκεται προ των Πυλών, με τα ρόστερ των 30 ομάδων να έχουν πάρει πλέον την τελική τους μορφή.

Η διορία που είχαν οι ομάδες για τις όποιες προσθαφαιρέσεις ολοκληρώθηκε με αρκετά «καυτά» ονόματα να μένουν εκτός κάδρου.

Διαβάστε επίσης: «Βόμβα» από το… πουθενά στο NBA: Ο Αντετοκούνμπο υπέγραψε την τριετή επέκταση με τους Μπακς

Η δεξαμενή των free agent είναι πλέον γεμάτη και αρκετές ομάδες της Ευρώπης καραδοκούν στην γωνία για το τελικό χτύπημα.

Από τον Κέντρικ Ναν ο οποίος βρέθηκε στο ρεπορτάζ του Ολυμπιακού, μέχρι τον πρώην ερυθρόλευκο Κεμ Μπιρτς και τον Άλεξ Αντετοκούνμπο η λίστα είναι τεράστια, αλλά και… πλούσια.

Γκαρντ: Η λίστα περιλαμβάνει αρκετούς ικανούς γκαρντ. Εξαιρετικούς χειριστές της μπάλας, αλλά και σκόρερ. Σε αυτή την κατηγορία βρίσκουμε τον Κέντρικ Ναν, τον Γκόραν Ντράγκιτς, τον Τζόν Γουόλ, αλλά και τους νεαρούς Σκότι Πίπεν Τζούνιορ, Κόμπι Σίμονς, Τζέισον Πρέστον, Τζον Έλμορ, Τζεφ Ντάουτιν, Κένεντι Τσάντλερ, Τζαμάρι Μπουγέα (24).

Σούτινγκ γκαρντ: Εδώ βρίσκουμε ακόμη ένα όνομα το οποίο είχε ακουστεί για τον Ολυμπιακό. Ο λόγος για τον Τέρενς Ντέιβις που οι φήμες ήθελαν τον Γιώργο Μπαρτζώκα να έχει κυκλώσει την περίπτωση του. Από εκεί και πέρα τα ονόματα που ξεχωρίζουν είναι αυτά των Τέρενς Ρος (παίζει δυνατά για την Παρτιζάν), του Όστιν Ρίβερς, αλλά και του Τζέιλεν Νόουελ.

Σμολ φόργουορντ: Με μια γρήγορη ματιά ξεχωρίζει φυσικά το όνομα του Άλεξ Αντετοκούνμπο. Οι Μπακς διατηρούν τα δικαιώματα του μικρού αδερφού για τη G-League, ωστόσο ο ίδιος είναι διαθέσιμος στην αγορά για κάθε υποψήφιο μνηστήρα. Επίσης ελεύθεροι και ωραίοι παραμένουν ο Ρούντι Γκέι, ο Τζακ Γουάιτ, αλλά και ο Τζάστιν Τζάκσον.

Σέντερ: Κατηγορία στην οποία υπάρχει ερυθρόλευκο ενδιαφέρον, μιας και βρίσκεται το όνομα του Κεμ Μπιρτς, ο οποίος πρόσφατα έμεινε ελεύθερος από τους Σαν Αντόνιο Σπερς. Ο Καναδός σέντερ παρακολουθείται στενά από την Αναντολού Έφες που αναζητά έναν καλό ψηλό για να πλαισιώσει τους Τζόουνς και Ζίζιτς, ενώ στο κόλπο είναι και η Παρτίζαν, με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς να ψάχνει έναν αθλητικό παίκτη.

Επιπλέον υπάρχουν τα ονόματα των Ντε Μάρκους Κάζινς, αλλά και του Μπίσμακ Μπιγιόμπο.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ