Νέα δεδομένα για Μιχαϊλιουκ στους Σέλτικς

Νέα δεδομένα για Μιχαϊλιουκ στους Σέλτικς

Τι συνέβη με τον Σβι Μιχαϊλιουκ στη Βοστώνη....

Στο δυναμικό των Μπόστον Σέλτικς θα παραμείνει τουλάχιστον ως τον Γενάρη ο Σβι Μιχαϊλιουκ…

Η ομάδα της Βοστώνης δεν έκανε χρήση του δικαιώματος που είχε να τον αποδεσμεύσει πριν την έναρξη της περιόδου καταβάλλοντάς του μόλις 200.000 δολάρια και η σχετική διορία έληξε.

Κάτι τέτοιο σημαίνει πως ο Ουκρανός άσος ο οποίος το φετινό καλοκαίρι «έπαιξε» δυνατά για τον Παναθηναϊκό θα παραμείνει στους Σέλτικς.

Διαβάστε επίσης: «Βόμβα» από το… πουθενά στο NBA: Ο Αντετοκούνμπο υπέγραψε την τριετή επέκταση με τους Μπακς

Θυμίζουμε πως μέχρι στιγμής ο 26χρονος άσος έχει εξασφαλισμένο το 50% του συμβολαίου του δηλαδή 1.173.307 δολάρια. Αν αποφασιστεί να παραμείνει στην ομάδα της Βοστώνης και μετά της 7 Ιανουαρίου τότε θα καρπωθεί το πλήρες ποσό του συμβολαίου το οποίο ανέρχεται στα 2.346.614 δολάρια.

Στα 3 από τα 5 παιχνίδια της pre season που αγωνίστηκε έδειξε εξαιρετική εικόνα, έχοντας μάλιστα στα δύο πρώτα από 15 πόντους.

Η αμερικανική ιστοσελίδα «NBC», που ασχολείται με θέματα των Σέλτικς ανέφερε για τον Μίχαϊλιουκ:

«Οι Σέλτικς είναι χαρούμενοι που έχουν τον Μίχαϊλιουκ στην ομάδα τους».

Ο ίδιος ο Ουκρανός είχε πει: «Ήταν το καλύτερο δυνατόν για εμένα. Ήθελα να μείνω στο ΝΒΑ γιατί νιώθω ότι είμαι καλός παίκτης και ότι μπορώ να παίξω στο ΝΒΑ. Η Βοστόνη ήταν μια καλή ευκαιρία για εμένα ώστε να έρθω και να κάνω κάτι σπουδαίο».

Η συγκεκριμένη ιστοσελίδα ανέφερε επίσης όσα είχε κάνει όταν αγωνιζόταν εναντίον των Σέλτικς: «εάν είναι τόσο καλός όσο ήταν εναντίον της Βοστόνης, τότε έχει όλο το πακέτο ώστε να κερδίσει λεπτά συμμετοχής».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ