Γιατί είναι θέμα χρόνου ο Παναθηναϊκός να προχωρήσει σε μεταγραφή…

Γιατί είναι θέμα χρόνου ο Παναθηναϊκός να προχωρήσει σε μεταγραφή…

Ποιοι είναι οι λόγοι που ο Εργκίν Αταμάν και ο Παναθηναϊκός έχουν αποφασίσει να κάνουν τουλάχιστον μια κίνηση το επόμενο διάστημα για να διορθώσουν την κατάσταση...

O Παναθηναϊκός πραγματοποίησε ένα μεταγραφικό ντεμαράζ το περασμένο καλοκαίρι, άλλαξε όλο το ρόστερ του και προχώρησε σε σημαντικές κινήσεις που θεωρητικά τον ανέβασαν επίπεδο.

Οι πράσινοι με τον Εργκίν Αταμάν στον πάγκο τους έκαναν 11 μεταγραφές, παρόλα αυτά η εικόνα της ομάδας στο παρκέ δεν είναι καλή, το τριφύλλι ψάχνεται και γενικότερα υπάρχει μια απογοήτευση από την εικόνα και τη βαθμολογική συγκομιδή του Παναθηναϊκού.

Πέρα από αυτό, ο Παναθηναϊκός έχει να αντιμετωπίσει και αρκετά προβλήματα τραυματισμού, που έχουν προκύψει με πιο σημαντικό αυτό του Ιωάννη Παπαπέτρου, ο οποίος θα περάσει την πόρτα του χειρουργείου και θα μείνει εκτός δράσης για τουλάχιστον 2-3 μήνες. Εκτός από τον Έλληνα φόργουορντ ήταν εκτός τις προηγούμενες μέρες και οι Βιλντόζα, Σλούκας και Μήτογλου και γενικότερα, ο Παναθηναϊκός δείχνει να υστερεί αριθμητικά.

Η εικόνα του τριφυλλιού, η βαθμολογία και το ρεκόρ 1-3 στη Euroleague στην 4η αγωνιστική, σε συνάρτηση με τον τραυματισμού του Παπαπέτρου, έχουν καταστήσει ειλημμένη την απόφαση για τους πράσινους να βγουν στην αγορά για παίκτη. Ιδανικά, αυτός θα πρέπει να αγωνίζεται στο 2-3, να έχει επιθετικές ικανότητες και να μπορεί να δημιουργήσει.

Αξίζει να σημειωθεί πως ήδη ακούγονται αρκετά ονόματα για τους πράσινους, οι οποίοι δεν βιάζονται και ψάχνουν την κατάλληλη επιλογή, ενώ δεν αποκλείεται να προχωρήσουν και σε παραπάνω από μία κινήσεις, καθώς η εικόνα του τριφυλλιού είναι κάτω του μετρίου στο ξεκίνημα της σεζόν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ