Μεγάλη αποκάλυψη για Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό: Οι επόμενες μεταγραφές κινήσεις και το ΝΒΑ

Μεγάλη αποκάλυψη για Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό: Οι επόμενες μεταγραφές κινήσεις και το ΝΒΑ

«Βόμβα» από την Ιταλία για τους «αιώνιους» και όχι μόνο, σχετικά με τις κινήσεις που ετοιμάζουν το επόμενο διάστημα...

Ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός έχουν ήδη βρεθεί αντιμέτωποι δύο φορές τη φετινή σεζόν, ενώ παίζουν συνεχόμενα παιχνίδια σε Euroleague και Basket League και την ίδια ώρα η μεταγραφολογία πάει και έρχεται με τα σενάρια να δίνουν και να παίρνουν.

Οι πράσινοι είναι η ομάδα που ακούγεται έντονα για μεταγραφική ενίσχυση μετά το κακό ξεκίνημα, όμως και οι ερυθρόλευκοι είναι μια ομάδα που «παίζει» συνεχώς σε φήμες σχετικά με μεταγραφή.

Στην Ιταλία, ο γνωστός δημοσιογράφος, Ματέο Αντρεάνι προχώρησε σε μια σημαντική αποκάλυψη μέσα από τον επίσημο λογαριασμό του στα social media και ανέφερε τις τρεις ομάδες της EuroLeague που επιδιώκουν να ενισχύσουν άμεσα το ρόστερ τους, με τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό να είναι οι δύο εξ αυτών.

Σύμφωνα με τον έγκριτο ρεπόρτερ, οι δύο «αιώνιοι», αλλά και η Παρτιζάν θέλουν να προσθέσουν νέα μέλη στο έμψυχο δυναμικό τους με παίκτες που θα «κοπούν» από το NBA, με το τριφύλλι να είναι αυτό που «καίγεται» και τους Σέρβους να ακολουθούν. Αυτό που αξίζει να σημειωθεί είναι πως τα πάντα θα ξεκαθαρίσουν μόλις ξεκινήσει το ΝΒΑ και γίνουν όλα τα απαραίτητα «κοψίματα» από τις 30 ομάδες στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού.

«Ο Παναθηναϊκός, ο Ολυμπιακός και η Παρτιζάν Βελιγραδίου εξακολουθούν να παρακολουθούν προσεκτικά την αγορά, ιδίως από το ΝΒΑ. Η σεζόν στο ΝΒΑ ξεκινά σύντομα και κάποιες ευκαιρίες μπορεί να παρουσιαστούν για τις ομάδες της EuroLeague», υποστήριξε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Twitter.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ