Γουίλι Έρνανγκόμεθ: «Το πιο ιδιαίτερο ματς της σεζόν, όνειρο να παίξουμε ξανά μαζί με τον Χουάν»

Γουίλι Έρνανγκόμεθ: «Το πιο ιδιαίτερο ματς της σεζόν, όνειρο να παίξουμε ξανά μαζί με τον Χουάν»

Τα αδέρφια θα βρεθούν για πρώτη φορά αντίπαλοι στην Euroleague, όταν η Μπαρτσελόνα του Γουίλι υποδεχθεί τον Παναθηναϊκό του Χουάν

Γουίλι και Χουάν Ερνανγκόμεθ θα ζήσουν μια πολύ ιδιαίτερη στιγμή αυτή την Παρασκευή (21:30 μ.μ.).

Τα αδέρφια θα βρεθούν για πρώτη φορά αντίπαλοι στην Euroleague, όταν η Μπαρτσελόνα του Γουίλι υποδεχθεί τον Παναθηναϊκό του Χουάν:

«Είναι ένα πολύ ιδιαίτερο παιχνίδι γιατί θα έρθουμε αντιμέτωποι για πρώτη φορά στην Euroleague και μετά από τόσα χρόνια στο ΝΒΑ, ειδικά για την οικογένεια, θα είναι συναρπαστικό. Τώρα, τη στιγμή που η μπάλα είναι στον αέρα, θα είμαστε αντίπαλοι και είναι πολύ σημαντικό για εμάς να πετύχουμε αυτή τη νίκη μπροστά στους οπαδούς.

Διαβάστε επίσης: Τι αναφέρει στην έφεση του ο Ολυμπιακός και γιατί πιστεύει ακράδαντα στη δικαίωση…

Θα είναι το πιο ιδιαίτερο παιχνίδι της σεζόν και θέλω να το κερδίσω», είπε ο μεγαλύτερος Ερνανγκόμεθ σε συνέντευξη που μεταδόθηκε από το επίσημα μέσα ενημέρωσης της Μπαρτσελόνα.

Ο Γουίλι θα προσπαθήσει να εξηγήσει στους συμπαίκτες του ποια μπορεί να είναι τα κλειδιά για να σταματήσουν τον αδερφό του:

«Είναι ένας πολύ δύσκολος παίκτης στην άμυνα, είναι πολύ ευέλικτος και έχει πολλές αρετές: μπορεί να σουτάρει, μπορεί να διεισδύσει, είναι εξαιρετικός στα επιθετικά ριμπάουντ. Έχει πολύ καλή ανάγνωση του παιχνιδιού και είναι πολύ έξυπνος. θα δώσω συμβουλές στον Αμπρίνες και στον Κάλινιτς για να είναι καλά προετοιμασμένοι.

Από την άλλη, αν αμυνθεί σε εμένα σίγουρα θα έχουμε υπεροχή, οπότε σχεδόν προτιμώ να το κάνει αυτός παρά ένας από τους σέντερ της ελληνικής ομάδας», πρόσθεσε και συνέχισε:.

«Θα ήταν ένα όνειρο να βρεθούμε ξανά στην ίδια ομάδα. Το να μπορώ να μοιράζομαι τα αποδυτήρια του συλλόγου με τον αδερφό μου είναι κάτι που περιμένουμε με ανυπομονησία. Αν το να παίξω μαζί του για την εθνική ομάδα είναι ήδη απίστευτο, σίγουρα θα ήταν υπέροχο να παλεύουμε μαζί για τίτλους σε έναν σύλλογο. Ελπίζω ότι μπορεί να συμβεί».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ