Άκουσε κανείς στην Κυβέρνηση τον Κουντούρη;

Άκουσε κανείς στην Κυβέρνηση τον Κουντούρη;

Να πατάξει την φοροδιαφυγή θέλει η Κυβέρνηση. Ας το κάνει λοιπόν και στον αθλητισμό, τώρα πια δεν μπορεί να λέει ότι δεν… ξέρει

Και τώρα κανείς δεν μπορεί να πει πως δεν ξέρει. Ο Μιχάλης Κουντούρης το φώναξε δημόσια και η Κυβέρνηση οφείλει να δράσει. Να κάνει δηλαδή το αυτονόητο. Αυτές τις μέρες άλλωστε είναι της… μόδας η φοροδιαφυγή. Νέα μέτρα πήρε η Κυβέρνηση για την πάταξή της.

Είμαι 47 χρονών και νομίζω πως από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου πάντα μια Κυβέρνηση τα… βάζει με την φοροδιαφυγή. Δεν μπορώ να είμαι και ιδιαίτερα αισιόδοξος λοιπόν όμως στην προκειμένη περίπτωση είναι «ένα και ένα κάνουν δύο». Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού το είπε ξεκάθαρα και δημόσια.

Ο Ολυμπιακός πληρώνει εκατομμύρια στην εφορία και οι απέναντι ΤΙΠΟΤΑ! Ασύλληπτο ακόμη και για Ελλάδα. Οι καταγγελίες προφανώς και είναι πολύ σοβαρές και αναμφίβολα δικαιολογούν την οργή που υπάρχει στην ερυθρόλευκη οικογένεια για την ανέχεια στην φοροδιαφυγή και για τον αθέμιτο ανταγωνισμό που δημιουργείται. Τον λόγο λοιπόν έχουν πλέον οι υπουργοί της Κυβέρνησης, ο αρμόδιος για τον αθλητισμό και το υπουργείο οικονομικών.

Διαβάστε επίσης: Εξελίξεις με Φορτούνη, Ροντινέι και έκπληξη με Ρίτσαρντς στο Ρέντη

Εκτός αν η λογική της Κυβέρνησης είναι το «κορόιδο ο Ολυμπιακός να είναι καλά» και τα υπόλοιπα μόνο λόγια. Και εδώ που τα λέμε όλα τα γεγονότα των τελευταίων ετών, με την προηγούμενη και την νυν Κυβέρνηση οδηγούν σε αυτό το συμπέρασμα. Ο Ολυμπιακός τιμωρείται, ο Ολυμπιακός αδικείται, ο Ολυμπιακός είναι πάντα αυτός που βγαίνει ζημιωμένος από τις μη πράξεις ή πράξεις της Κυβέρνησης και των αρμόδιων φορέων. Είπε πολλά ο Κουντούρης που θα συζητηθούν και έδειξε προς όλες τις κατευθύνσεις σε όλα τα επίπεδα και αθλήματα.

Για θέματα καυτά όπως τα γήπεδα και η αντιμετώπιση των αντιπάλων του Ολυμπιακού. Του μεγαλύτερου πολυαθλητικού συλλόγου της Ευρώπης που όμως στην χώρα του δεν έχει τον σεβασμό που πρέπει να έχει.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ