Αταμάν: «Δύσκολο παιχνίδι κόντρα στην Μπαρτσελόνα, πιστεύω πως θα παίξουμε καλά»

Αταμάν: «Δύσκολο παιχνίδι κόντρα στην Μπαρτσελόνα, πιστεύω πως θα παίξουμε καλά»

Ο Εργκίν Αταμάν, μετά το παιχνίδι στο ΣΕΦ, έχει μπροστά του μία ακόμη πρόκληση για τον Παναθηναϊκό, ο οποίος αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Μπαρτσελόνα για τη Euroleague.

Ο Παναθηναϊκός έχει μπροστά του ένα παιχνίδι σε μία από τις πιο δύσκολες έδρες στη Euroleague, καθώς θα αντιμετωπίσει την Μπαρτσελόνα στο «Palau Blaugrana», με τον Αταμάν να τονίζει τις δυσκολίες, αλλά και στη σημασία του συγκεκριμένου αγώνα.

Ο Τούρκος τεχνικός για το παιχνίδι της 6ης αγωνιστικής περιμένει μία καλή εμφάνιση από την ομάδα του, παρά την ισχυρή δυναμική της Μπαρτσελόνα, με τον Παναθηναϊκό όμως να πρέπει να αντιμετωπίσει και τις απουσίες Σλούκα και Βιλντόζα.

Διαβάστε επίσης: Ράπτορς – Μπακς 130-111: «Πάτησε» το Μιλγουόκι το Τορόντο

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Εργκίν Αταμάν: 

Για το δύσκολο παιχνίδι κόντρα στην Μπαρτσελόνα: «Κάθε παιχνίδι στην Euroleague είναι δύσκολο φυσικά. Το να παίζεις με την Μπαρτσελόνα είναι ίσως λίγο πιο δύσκολο από τα υπόλοιπα παιχνίδια, αλλά ο κόσμος ξέρει ότι μου αρέσει αυτό το γήπεδο και θα πάμε να κερδίσουμε. Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Η Μπαρτσελόνα είναι μία πολύ σκληρή και καλή ομάδα, αλλά θα παλέψουμε και θα παίξουμε το μπάσκετ μας. Θα είμαστε σκληροί. Ξέρουμε ότι έχουν πολύ καλή περιφέρεια και επίσης και το ματς στη ρακέτα έχει ενδιαφέρον με τα δύο αδέρφια που θα είναι αντίπαλοι. Αλλά θα δούμε, πιστεύω ότι θα κάνουμε ένα καλό ματς και το πιο σημαντικό είναι να κερδίσουμε».

Για το ποιο θα είναι το κλειδί του ματς: «Το κλειδί είναι να να επιτεθούμε με ισορροπία, να μην τους αφήσουμε να τρέξουν πολύ, γιατί στο γήπεδό τους τρέχουν πολύ στον αιφνιδιασμό και η άμυνα πάνω στους Λαπροβίτολα, Γουίλι και Βέσελι θα είναι κλειδί»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ