Ο Μεσίνα παραδέχθηκε το ενδιαφέρον της Αρμάνι για τον Ναν πριν πάει στον Παναθηναϊκό

Ο Μεσίνα παραδέχθηκε το ενδιαφέρον της Αρμάνι για τον Ναν πριν πάει στον Παναθηναϊκό

Ο Έτορε Μεσίνα αναφέρθηκε στην αναζήτηση γκαρντ επιβεβαιώνοντας πως η Αρμάνι Μιλάνο ενδιαφέρθηκε για τον Κέντρικ Ναν.

Μετά την ήττα από τη Μονακό με 72-66 ο Έτορε Μεσίνα αποκάλυψε μερικά πράγματα για τη θέση του γκαρντ.

Όταν ρωτήθηκε ο προπονητής της Αρμάνι Μιλάνο γιατί άφησε τον Κέβιν Πάνγκος εκτός δωδεκάδας άφησε να εννοηθεί ότι βρίσκεται λίγο πριν την πόρτα της εξόδου λέγοντας ότι ήταν για τακτικούς λόγους.

Διαβάστε επίσης: Ο (προηγούμενος) Φαλ και η (προηγούμενη) άμυνα έφερε πίσω και τον (προηγούμενο) Ολυμπιακό- Κρίμα που δεν έφεραν και τη νίκη

Μάλιστα στη συνέχεια αναφέρθηκε σε δύο παίκτες που ενδιαφερόταν η ιταλική ομάδα με τον έναν εξ αυτών να είναι ο Κέντρικ Ναν που πριν από λίγα 24ώρα πήγε στον Παναθηναϊκό. Το άλλο όνομα που ακούστηκε ήταν του Κάρλικ Τζόουνς ο οποίος επέλεξε να αγωνιστεί στην Κίνα.

Αναλυτικά είπε: «Ο Πάνγκος έμεινε εκτός για τακτικούς λόγους, θα δούμε για το μέλλον του. Ψάχνουμε στην αγορά ακόμη κι όταν είμαστε καλά, αλλά είναι δύσκολη η αγορά. Ένας καλός παίκτης, ο οποίος είναι και γκαρντ, ο Κέντρικ Ναν πήγε στον Παναθηναϊκό.

Ένας άλλος υπέγραψε στην Κίνα (σ.σ. Κάρλικ Τζόουνς). Άλλοι δεν τα πηγαίνουν καλά στις ομάδες που παίζουν στην Ευρωλίγκα και μπορεί να γίνουν κι άλλες αλλαγές. Όμως, αυτή την στιγμή είναι σχεδόν αδύνατο. Αυτή είναι η κατάσταση και την παρακολουθούμε.

Αλλά, για μένα το σημαντικό απόψε ήταν ότι είχαμε τη σωστή συμπεριφορά. Τη σωστή νοοτροπία. Φυσικά ο Μαόντο Λο πρέπει να ανταποκριθεί στον ρόλο του και ο Φλακαντόρι να βρει αυτοπεποίθηση. Αυτό προσπαθούμε να βελτιώσουμε τώρα, ξεκινώντας από το επόμενο ματς πρωταθλήματος και μετά κόντρα στη Βαλένθια».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ