Πρόεδρος Αρμάνι Μιλάνο: «Θέλαμε να κρατήσουμε τον Νέιπιερ αλλά ζήταγε τα τριπλά λεφτά και είχαμε ήδη επενδύσει στον Μίροτιτς»

Πρόεδρος Αρμάνι Μιλάνο: «Θέλαμε να κρατήσουμε τον Νέιπιερ αλλά ζήταγε τα τριπλά λεφτά και είχαμε ήδη επενδύσει στον Μίροτιτς»

Ο πρόεδρος της Αρμάνι Μιλάνο, Πανταλέο Ντελ' Όρκο, δήλωσε ότι ο στόχος της ομάδας ήταν να κρατήσει τον Σαμπάζ Νέιπιερ αλλά οι απαιτήσεις του Αμερικανού γκαρντ τριπλασιάστηκαν και είχε ήδη αποκτηθεί ο Νίκολα Μίροτιτς.

Η Αρμάνι Μιλάνο δεν έχει ξεκινήσει έτσι όπως ήθελε τη φετινή σεζόν στην Euroleague και το «φτωχό» ρεκόρ 1-5 το αποδεικνύει.

Ο πρόεδρος της ιταλικής ομάδας, Πανταλέο Ντελ’ Όρκο, απάντησε στη γκρίνια που επικρατεί για την έλλειψη ενίσχυσης το περασμένο καλοκαίρι με επίκεντρο την περίπτωση του Σαμπάζ Νέιπιερ. Ο ισχυρός άνδρας της Αρμάνι με λίγα λόγια είπε ότι οι απαιτήσεις του παίκτη αυξήθηκαν κατά πολύ με αποτέλεσμα να μην μπορεί να μείνει στην Αρμάνι.

Διαβάστε επίσης: Η «ζωγραφιά» του ερυθρόλευκου Χόλσγκροουβ που άλωσε το «Ντραγκάο» (vid)

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Θέλαμε να ανανεώσουμε το συμβόλαιο του Νέιπιερ το καλοκαίρι, αλλά ζήτησε τα τριπλά λεφτά από αυτά που πήρε πέρυσι και δεν θέλαμε να δώσουμε τόσα χρήματα. Είχαμε ήδη επενδύσει πολλά λεφτά στον Μίροτιτς, τον μισό μισθό του οποίου καλύπτει η Μπαρτσελόνα.

πογράψαμε τον Μαοντό Λο, ο οποίος ακόμα δεν παίζει στο επίπεδο που περιμέναμε. Αν υπάρξει ευκαιρία, θα επιστρέψουμε στην αγορά, αλλά δεν θα ξοδέψουμε τρελά λεφτά. Με το financial fair play πλέον υπάρχουν όρια που πρέπει να σεβαστούμε, διαφορετικά θα πληρώσουμε πρόστιμα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ