Λάσο: «Με ρώτησαν αν ήμουν έτοιμος να με απολύσουν»

Λάσο: «Με ρώτησαν αν ήμουν έτοιμος να με απολύσουν»

Ο Πάμπλο Λάσο αναφέρθηκε στην τάση των ομάδων να απολύουν τους προπονητές πολύ νωρίς στη σεζόν.

Ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς αποτελεί εδώ και περίπου δύο εβδομάδες τον νέο προπονητή της Μπασκόνια με τον Σέρβο τεχνικό να κάθεται στον πάγκο των Βάσκων για τέταρτη φορά στην καριέρα του έχοντας απολυθεί από τον Ερυθρό Αστέρα.

Με αφορμή την απόλυσή του ο προπονητής της Μπάγερν Μονάχου, Πάμπλο Λάσο σχολίασε στο σέρβικο Sport Klub την τάση που έχει γίνει σύνηθες φαινόμενο στην εποχή μας με τις ομάδες να διώχνουν προπονητές πολύ νωρίς μέσα στη σεζόν.

Διαβάστε επίσης: Ο ξέφρενος χορός του Μαρσέλο στα αποδυτήρια του Μαρακανά μετά την κατάκτηση του Copa Libertadores (vid)

Αναλυτικά ο Λάσο είπε: «Όταν ξεκίνησα να κάνω αυτή τη δουλειά, πριν από πολλά χρόνια, με ρώτησαν αν ήμουν έτοιμος να με απολύσουν. Μετά απολύθηκα. Όλα είναι μέρος της δουλειάς. Το ότι είναι μέρος της δουλειάς δεν σημαίνει ότι το αντιμετωπίζω χωρίς προβληματισμό. Οι προπονητές είναι ένα μικρό μέρος της αλυσίδας και είναι πιο εύκολο να τους απολύσεις από το να διώξεις δέκα παίκτες.

Ίσως ο παίκτης δεν θα παίξει καλύτερα με τον επόμενο προπονητή, αλλά με την αλλαγή τα πράγματα φαίνονται καλά. Πρέπει να ζήσουμε με αυτή την κατάσταση. Βέβαια τα πράγματα θα είναι πάντα πιο απλά για τον Ντούσκο Ιβάνοβιτς. Μπορεί πάντα να επιστρέφει στην Μπασκόνια».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ