Παναθηναϊκός: Η… μαύρη τρύπα στα φόργουορντ και οι δύο επιλογές του Αταμάν

Παναθηναϊκός: Η… μαύρη τρύπα στα φόργουορντ και οι δύο επιλογές του Αταμάν

Τα προβλήματα στις θέσεις των φόργουορντ μεγαλώνουν για τον Παναθηναϊκό, με τους Πράσινους να καλούνται να βρουν άμεσα λύση.

Αρκετά προβλήματα στα φόργουορντ έχει να διαχειριστεί ο Παναθηναϊκός. Τα νέα δεν ήταν καλά για τους Πράσινους όσον αφορά τον Χουάντσο Ερνανγκόμεθ καθώς ο Ισπανός διεθνείς δεν απέφυγε τα… χειρότερα αφού υπέστη συντριπτικό κάταγμα στο μικρό δάχτυλο του αριστερού χεριού του και θα μείνει εκτός για δύο μήνες.

Τεράστιο πλήγμα για τον Εργκίν Αταμάν που δεν θα έχει στη διάθεσή του έναν αθλητή που περιμένει πολλά από εκείνον. Όπως κι αν έχει, ο Τούρκος τεχνικός καλείται να βρει τη λύση στο εν λόγω πρόβλημα και να καλύψει το κενό που έχει δημιουργηθεί με τον καλύτερο τρόπο. Και χωρίς να επηρεαστεί η ομάδα.

Η… μαύρη τρύπα στα φόργουορντ

Ο σοβαρός τραυματισμός του Χουάντσο έρχεται να προστεθεί σε άλλη μία απώλεια για το «τριφύλλι». Ο Ιωάννης Παπαπέτρου βρίσκεται ουσιαστικά από την αρχή της σεζόν στα «πιτς». Ο Έλληνας διεθνής είχε ενοχλήσεις στο γόνατο από τα ματς του Super Cup και στα τέλη του Οκτώβρη πήγε στο Κατάρ για να περάσει την πόρτα του χειρουργείου. Γεγονός που θα τον κρατήσει περίπου τρεις μήνες έξω.

Όπως κατανοεί εύκολα κανείς, πλέον υπάρχει πρόβλημα στις θέσεις των φόργουορντ. Οι μόνοι «κλασικοί» που έχουν μείνει είναι ο Λευτέρης Μαντζούκας και ο Ντίνος Μήτογλου. Δύο παίκτες που είναι δεδομένο πως δεν πρόκειται να επωμιστούν ολομόναχοι τις συγκεκριμένες θέσεις. Κάτι που σημαίνει πως τόσο ο Παναγιώτης Καλαϊτζάκης, όσο και ο Μάριους Γκριγκόνις θα πάρουν χρόνο εκεί. Τουλάχιστον προσωρινά.

Η διαχείριση του Αταμάν και ο αντί… Ερνανγκόμεθ

Δύο είναι οι επιλογές που έχει ο Εργκίν Αταμάν. Η μία είναι να προχωρήσει σε εσωτερικές αλλαγές. Όπως αναφέρθηκε πιο πάνω Γκριγκόνις και Καλαϊτζάκης θα κληθούν να παίξουν πολύ στο «3», για να περάσει περισσότερο χρόνο στο «4» ο Μαντζούκας. Όμως είναι πιθανό ο Τούρκος τεχνικός να στηριχθεί πολύ σε κοντά σχήματα τριών γκαρντ, ειδικά μετά την απόκτηση του Κέντρικ Ναν. Αλλά και την επικείμενη επιστροφή του Λούκα Βιλντόζα.

Η δεύτερη επιλογή είναι η μεταγραφή. Ο Αταμάν έχει αναφέρει πως Παναθηναϊκός παρακολουθεί την αγορά και πριν τον Ναν είχε τονίσει ότι υπήρχε περίπτωση δύο κινήσεων, μία ενός γκαρντ και μία ενός φόργουορντ. Η πρώτη έγινε με τον Αμερικανό, συνεπώς είναι πολύ πιθανό να γίνει και επόμενη. Ειδικά αν αναλογιστούμε πως ο Παπαπέτρου θα χρειαστεί ακόμα χρόνο. Το ερώτημα είναι αν η αγορά μπορεί να προσφέρει στους Πράσινους μια αξιόπιστη λύση για αυτό το διάστημα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ