Mundo Deportivo: «Είναι ξεκάθαρο ότι κάτι δεν λειτουργεί ανάμεσα στον Χουάντσο και τον Παναθηναϊκό»

Mundo Deportivo: «Είναι ξεκάθαρο ότι κάτι δεν λειτουργεί ανάμεσα στον Χουάντσο και τον Παναθηναϊκό»

Η Mundo Deportivo σχολίασε την σχέση του Εργκίν Αταμάν με τον Χουάντσο Ερνανγκόμεθ, μετά και τις δηλώσεις του Τούρκου τεχνικού.

Ο Παναθηναϊκός πραγματοποίησε μια κακή εμφάνιση στη Βαρκελώνη κόντρα στην Μπαρτσελόνα, κάτι που δεν άρεσε καθόλου στον Εργκίν Αταμάν, ο οποίος ψάχνει ακόμα τον τρόπο για να… δέσει την ομάδα του. Μάλιστα, ο Τούρκος τεχνικός στις δηλώσεις του στάθηκε στην απόδοση ορισμένων παικτών, «φωτογραφίζοντας» και τον Χουάντσο Ερνανγκόμεθ που δεν έχει αποδώσει όσο θα ήθελε.

Στο γεγονός αυτό αναφέρεται ο Ισπανός δημοσιογράφος, Σέρχι Πέρεθ, σε άρθρο του στη Mundo Deportivo. Aφού αναλύει τι συνέβη μετά το ματς, τονίζει ότι είναι ξεκάθαρο πως κάτι δεν λειτουργεί ανάμεσα στις δύο πλευρές, θέτοντας ως πιο σημαντικό λόγο ότι ο φόργουορντ των Πρασίνων χρειάζεται χρόνο προσαρμογής.

Όσα αναφέρει η Mundo Deportivo:

«Αυτό που (σχεδόν) κανείς δεν περίμενε ήταν ότι μετά το παιχνίδι ο Εργκίν Αταμάν βγήκε στη συνέντευξη Τύπου με το μαχαίρι στα δόντια και έτοιμος να “πληγώσει” αρκετούς παίκτες του χωρίς να αναφέρει ονόματα, αλλά δίνοντας κάποιες ενδείξεις.

Και σαν να μην έφτανε αυτό, αργότερα εστίασε την ανάλυσή του στην προσωπική απόδοση των παικτών του, εστιάζοντας σε αυτούς με τις περισσότερες διακρίσεις και αναφερόμενος σιωπηρά στον Χουάντσο με προφανή τρόπο: »Είναι μεγάλα ονόματα, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχω δει αυτό το επίπεδο».

Είναι ξεκάθαρο ότι κάτι δεν λειτουργεί, αυτή τη στιγμή, ανάμεσα στον Χουάντσο και τον Παναθηναϊκό, αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο Ισπανός πάουερ φόργουορντ έχει περάσει αρκετές σεζόν στο ΝΒΑ, όπου πήγε πολύ νέος, και πρέπει ακόμα να περάσει διαδικασία επαναπροσαρμογής στο ευρωπαϊκό μπάσκετ και σε μια διοργάνωση τόσο απαιτητική όσο η Euroleague».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ