Οι 8 κοντοί του Παναθηναϊκού για 80΄: Πόσο θα παίζει ο Σλούκας, αν…

Οι 8 κοντοί του Παναθηναϊκού για 80΄: Πόσο θα παίζει ο Σλούκας, αν…

Η άφιξη του Κέντρικ Ναν αλλάζει τα δεδομένα και ο Κώστας Σλούκας…

«Παίζω και αύριο» μας συστήθηκε ο Κέντρικ Ναν, με το που πάτησε το πόδι του στην Ελλάδα. Και φυσικά το εννοεί. Ένας Αμερικανός που έφτασε τα μέρη μας για να κάνει τη διαφορά στη περιφέρεια του Παναθηναϊκού. Εκεί όπου ο Κώστας Σλούκας και οι υπόλοιποι μάλλον νιώθουν όπως οι οδηγοί, οκτώ το πρωί, στον Κηφισό. Μποτιλιάρισμα…

Ναι, Σλούκας, Ναν, Βιλντόζα, Γκραντ, Γκάι, Γκριγκόνις, Μωραΐτης αλλά και Καλαϊτζάκης: Δηλαδή 8 διαφορετικοί γκαρντ για 80΄ συμμετοχής ανά ματς. Και άντε ο Μωραϊτης στην Euroleague ξέρει τη μοίρα του. Οι άλλοι όμως; «Πως» και «πόσο» θα παίξουν από εδώ και στο εξής; Αυτή είναι η ενδιαφέρουσα απορία.

Διαβάστε επίσης: Μεγάλη έκπληξη από Γκατούζο: Τι συμβαίνει με Εμβιλά και Μαρσέιγ

Φυσικά ο Εργκίν Αταμάν πολύ καλά έκανε. Τη δουλειά του κοιτά ο Τούρκος και ως εδώ δεν του προέκυπτε. Πρόσθεσε λοιπόν και έναν ακόμη χειριστή και σκόρερ στην πρώτη του γραμμή. Και τα υπόλοιπα ας τα βρει η «υπηρεσία». Όποιος θέλει να παίξει, ας το αποδείξει στο παρκέ.

Ο Γκριγκόνις, ειδικά με τραυματία τον Παπαπέτρου βεβαίως υπολογίζεται και για το «3» και παίρνει και από εκεί χρόνο συμμετοχής. Το ίδιο περίπου ισχύει και με τον Καλαϊτζάκη που σαν αμυντικό πολυεργαλείο βρίσκει και εκείνος χρόνο από το παράθυρο. Οι άλλοι; Ως εδώ ο καλύτερος από όλους είναι ο Γκραντ. Και παίζει 29΄ανα ματς στην Euroleague. Ακολουθούν ο Σλούκας και ο Γκριγκόνις με 27΄, ο Βιλντόζα κοντά στα 22΄ και ο Γκάι με 13:50. Από πού θα κόψει ο Ναν που λογικά θα είναι σύντομα στις βασικές επιλογές; Λογικά από όλους. Εκτός αν κάποιος αναγκαστικά αποχωρήσει. Αν κάποιος παραχωρηθεί.

Σε αυτή την περίπτωση το μεγάλο φαβορί είναι ο Λούκα Βιλντόζα που και καλό όνομα έχει στην αγορά και τέλος πάντων δεν θα δυσκολευτεί να βρει μια θέση στην Euroleague. Αρκεί φυσικά να βρεθεί και ένας τρόπος με το τριετές συμβόλαιο που έχει υπογράψει. Διότι είναι πολλά τα λεφτά.

Πραγματικά έχει μεγάλο ενδιαφέρον πως θα διαχειριστεί αυτή την κοσμοσυρροή στην περιφέρεια του, το Τριφύλλι αλλά και τελικά ποιος θα είναι ο νέος «χρόνος συμμετοχής» του Κώστα Σλούκα. Διότι δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι μερικούς μήνες πριν αυτή ήταν η αφορμή για να ανοίξει την πόρτα της αποχώρησης από τον Ολυμπιακό. Με τον Μπαρτζώκα στην Euroleague έπαιζε 22-23΄ σε περιφέρεια με Γουόκαπ-Κανάαν-Λαρεντζάκη- ΜακΚίσικ και Λούντζη. Με δύο «λιγότερους» δηλαδή στον τελικό λογαριασμό και τον Λούντζη βεβαίως να αγωνίζεται ελάχιστα…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ