Αποκάλυψη από τη Λιθουανία: «Αυτός ο παίκτης έκλεισε στον Παναθηναϊκό, αλλά…»

Αποκάλυψη από τη Λιθουανία: «Αυτός ο παίκτης έκλεισε στον Παναθηναϊκό, αλλά…»

Ο Ντονάτας Ουρμπόνας, μίλησε για τον παίκτη που έχει ξεχωρίσει με τις εμφανίσεις του στην φετινή Euroleague και είχε βρεθεί μια ανάσα από τον Παναθηναϊκό.

Για τον παίκτη που έχει ξεχωρίσει με τις εμφανίσεις του στην Euroleague τη φετινή σεζόν και είχε βρεθεί μια ανάσα από τον Παναθηναϊκό, μίλησε ο αναλυτής του «Basketnews», Ντονάτας Ουρμπόνας.

Πρόκειται για τον Τόρνικε Σενγκέλια, τον Γεωργιανό φόργουορντ, που βρέθηκε πολύ κοντά στην ομάδα του Εργκίν Αταμάν, αλλά λόγω του συμβολαίου του με την Βίρτους Μπολόνια, δεν προχώρησε η υπόθεση.

Διαβάστε επίσης: Η Ελλάδα μπορεί να στείλει εκπρόσωπο στο νέο Champions League χωρίς προκριματικά (pic)

«Ο Σενγκέλια ήταν τόσο κοντά στο να κλείσει στον Παναθηναϊκό και όλοι σκεφτόντουσαν ότι αυτή η κατάσταση για εκείνον θα ήταν ένα πιθανό upgrade. Και τώρα κατέληξε σε μια κατάσταση όπου η Βίρτους έχει ρεκόρ 5-1 και εκείνος είναι ο MVP του μήνα», δήλωσε ο Λιθουανός στο «Urbonus», podcast που φέρει την υπογραφή του.

Θυμίζουμε πως, οι «πράσινοι» το περασμένο καλοκαίρι ήταν σε προχωρημένες συζητήσεις με τον Γεωργιανό φόργουορντ, ο οποίος όμως δεν κατάφερε να αποδεσμευτεί από την Μπολόνια, ώστε να υπογράψει με τον Παναθηναϊκό.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ