Τρεις «πονοκέφαλοι» για τον Σφαιρόπουλο ενόψει Μπαρτσελόνα

Τρεις «πονοκέφαλοι» για τον Σφαιρόπουλο ενόψει Μπαρτσελόνα

Ο Ερυθρός Αστέρας θα αντιμετωπίσει τη Μπαρτσελόνα (10/11, 21:30) με τρεις σημαντικές απουσίες καθώς ο Γιάννης Σφαιρόπουλος δεν μπορεί να υπολογίζει στους Άνταμ Χάνγκα, Μάρκο Σιμονοβιτς και Μπράνκο Λάζιτς.

Με τρεις απουσίες θα παραταχθεί ο Ερυθρός Αστέρας κόντρα στη Μπαρτσελόνα (10/11, 21:30) για την 7η αγωνιστική της Euroleague.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος καλείται να αντιμετωπίσει αρκετά προβλήματα με τους Άνταμ Χάνγκα, Μάρκο Σιμόνοβιτς και Μπράνκο Λάζιτς να μην μπορούν να βοηθήσουν την ομάδα τους.

Διαβάστε επίσης: Το πρώτο DNP του Σάσα Βεζένκοφ, ο Μίσιτς και το «έλα μωρέ, ποιο ΝΒΑ» (vids)

Αρχικά ο Ούγγρος ένιωσε ενοχλήσεις στο γόνατό του και δεν έχει συμμετάσχει στις τελευταίες προπονήσεις των Σέρβων. Ο Σιμόνοβιτς αντιθέτως επέστρεψε στις προπονήσεις αλλά κρίθηκε ανέτοιμος από τον Έλληνα τεχνικό που τον άφησε εκτός αποστολής.

Τέλος ο αρχηγός της ομάδας, Λάζιτς έσπασε το πλευρό του στην αναμέτρηση με την FMP για ΑΒΑ League με τη συμμετοχή του στον επερχόμενο αγώνα να κρίνεται επικίνδυνη.

Οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται στην 11η θέση με ρεκόρ 2-4, ενώ οι μπλαουγκράνα είναι στην 3η θέση με 5-1 στο «κυνήγι» της Ρεάλ Μαδρίτης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ