Σίκμα: «Σημαντικό να βρω τον ρυθμό μου»

Σίκμα: «Σημαντικό να βρω τον ρυθμό μου»

Στο πόσο σημαντικό είναι να βρει ρυθμό στο παιχνίδι του στάθηκε ο Λουκ Σίκμα μετά την θετική του εμφάνιση στην νίκη του Ολυμπιακού επί της Μακάμπι Τελ Αβίβ

Στο πόσο σημαντικό είναι να βρει ρυθμό στο παιχνίδι του στάθηκε ο Λουκ Σίκμα μετά την θετική του εμφάνιση (8 πόντους, 4 ριμπάουντ, 1 ασίστ) στην νίκη του Ολυμπιακού επί της Μακάμπι Τελ Αβίβ. 

Διαβάστε επίσης: Μποζίκας: «Να στηρίξουμε την ομάδα, θα πάρουμε παίκτη μόνο αν υπάρχει αριθμητικό πρόβλημα»

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε: 

Για το ματς: «Δεν ήταν εύκολο. Ήταν σημαντικό να βρω τον ρυθμό μου και τα πατήματα μου, είμαι ευχαριστημένος που επέστρεψα. Και έπρεπε να βοηθήσω τους συμπαίκτες μου».

Για το τι ήταν σημαντικότερο η επίθεση του πρώτου μέρους ή η άμυνα στο δεύτερο μέρος: «Δεν ξέρω αν μπορώ να σας πω, το σημαντικό είναι η νίκη. Παλέψαμε, επέστρεψαν, μας έφτασαν αλλά αντέξαμε και τα καταφέραμε».

Για τον χαρακτήρα του Ολυμπιακού κι αν μπορεί να πάρει τέτοια ματς: «Ναι σίγουρα. Έχουμε πολλούς ανταγωνιστικούς παίκτες στα αποδυτήρια που θέλουν να νικάνε. Είδατε και εσείς δεν ήταν εύκολο αλλά τα καταφέραμε».

Από την πλευρά του ο Τόμας Γουόκαπ ξεχώρισε τα στοιχεία τα οποία έδωσαν την νίκη στους Πειραιώτες

«Η σκληράδα, η εκτέλεση και το ότι μείναμε ενωμένοι ήταν τα τρία πράγματα που μας έδωσαν αυτή τη νίκη απόψε. Ακόμη και με μικρότερο ροτέισον απόψε, βγήκαν ένα βήμα μπροστά διαφορετικά παιδιά, έπαιξαν καλά.

Ο Σίκμα έπαιξε εξίσου καλά στην επιστροφή του μετά τον τραυματισμό. Το προσεχές ματς με τον Ερυθρό Αστέρα θα είναι σίγουρα ένα δύσκολο ματς. Θα είναι ένα physical παιχνίδι. Έχουν ταλαντούχα παιδιά και πρέπει από νωρίς να κάνουμε το παιχνίδι μας για να πάρουμε τη νίκη».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ