Ολυμπιακός: Αγωνία για Γκος – Εκτός και με Ερυθρό οι Μιλουτίνοφ, ΜακΚίσικ

Ολυμπιακός: Αγωνία για Γκος – Εκτός και με Ερυθρό οι Μιλουτίνοφ, ΜακΚίσικ

Αναμονή για τη μαγνητική του Γουίλιαμς-Γκος στον Ολυμπιακό, νοκ-άουτ και με τον Ερυθρό Αστέρα οι Νίκολα Μιλουτίνοφ και Σακίλ ΜακΚίσικ.

Ο Ολυμπιακός μπορεί να επικράτησε της Μακάμπι (79-74) στο Βελιγράδι για την 8η αγωνιστική της Euroleague, όμως η νίκη των Πειραιωτών αποδείχτηκε «πύρρειος», αφού ο Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος αποχώρησε από το ματς με πρόβλημα στον οπίσθιο μηριαίο, στο δεύτερο δεκάλεπτο.

Ο Αμερικανός γκαρντ των ερυθρόλευκων δεν αγωνίστηκε ξανά και με την επιστροφή της αποστολής από τη Σερβία, υποβλήθηκε σε μαγνητική προκειμένου να διαπιστωθεί πόσο σοβαρό είναι το πρόβλημα και αν θα είναι διαθέσιμος για το παιχνίδι με τον Ερυθρό Αστέρα (16/11, 21:15).

Στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο περιμένουν με αγωνία τα αποτελέσματα των εξετάσεων του παίκτη, που θα δείξουν αν μπορεί να αγωνιστεί, κάτι που θα γίνει γνωστό μέσα στις επόμενες ώρες. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας είναι διατεθειμένος να περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή τον Γκος, αφού το ροτέισον του Ολυμπιακού έχει… μικρύνει πολύ και παίζει δεύτερο συνεχόμενο ματς σε 48 ώρες.

Από εκεί και πέρα, εκτός από την περίπτωση του Γκος, ο Έλληνας τεχνικός δεν υπολογίζει για την αναμέτρηση με τη σέρβικη ομάδα στο ΣΕΦ τον Σακίλ ΜακΚίσικ, αλλά και τον Νίκολα Μιλουτίνοφ, οι οποίοι αναμένεται να επιστρέψουν στις προπονήσεις τις επόμενες μέρες.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Αμερικανός φόργουορντ λείπει αρκετό διάστημα από τις υποχρεώσεις της ομάδας, ενώ ο Σέρβος έπαιξε λίγο με την Μπασκόνια την περασμένη βδομάδα, όμως έμεινε εκτός στο ματς με τον Προμηθέα και θα μείνει εκτός σε όλη τη «διαβολοβδομάδα» και θα επιστρέψεις στις προπονήσεις από τη Δευτέρα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ