Eπίσημο: Τέλος από τη Βιλερμπάν ο Τζάκσον (pic)

Eπίσημο: Τέλος από τη Βιλερμπάν ο Τζάκσον (pic)

Χωριστούς δρόμους αποφάσισαν να ακολουθήσουν Βιλερμπάν και Τζάκσον με τον Αμερικανό να αποτελεί και επίσημα παρελθόν.

Η Βιλερμπάν έχει ξεκινήσει απογοητευτικά τη σεζόν σε Γαλλία και Ευρώπη, με τον πρόεδρο της Βιλερμπάν Τόνι Πάρκερ να αποφασίζει να απολύσει τον αδερφό και προπονητή της ομάδας Τέρενς Τζόναθαν Πάρκερ μετά από τρία χρόνια.

Νέος προπονητής ανέλαβε ο Τζανμάρκο Ποτζέκο, ο οποίος είναι επίσης προπονητής της Εθνικής Ιταλίας. Ο Ποτζέκο, έχει ήδη περάσει τη φιλοσοφία του στην ομάδα, ενώ προχώρησε και στη πρώτη αναμόρφωση του ρόστερ. Παρελθόν από τη Βιλερμπάν, αποτελεί ο Φράνκ Τζάκσον, ο οποίος δεν χωρούσε στα πλάνα του Ίταλού προπονητή.

Διαβάστε επίσης: Όταν δεν ξέρεις αν χρειάζεσαι περισσότερο μεταγραφή η… εξορκισμό

Ο Αμερικανός, ο οποίος έχει αγωνιστεί σε 212 παιχνίδια στο μαγικό κόσμο του NBA σε έξι παιχνίδια στη Euroleague, με τη φανέλα της Βιλερμπάν μέτραγε: 10.3 πόντους, 1.8 ριμπ, 1.3 ασίστ και 0.5 κλεψίματα σε 20’09” μέσο όρο συμμετοχής, με αποκορύφωμα την 25αρα στη Πόλη κόντρα στην Φενέρ και τους 16 στο “Αστραομπάλ” επί της Παρτιζάν.

Η ομάδα της Λυών, φιλοξενείται σήμερα από την Άλμπα στο Βερολίνο(21:00), ενώ τη Παρασκευή αντιμετωπίζει εντός έδρας τη Μπασκόνια(21:00) στη «διαβολοβδομάδα» της Ευρωλίγκας.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ