Τεόντοσιτς: «Είμαι συναισθηματικά δεμένος με τον Ολυμπιακό»

Τεόντοσιτς: «Είμαι συναισθηματικά δεμένος με τον Ολυμπιακό»

Ο Μίλος Τεόντοσιτς έκανε δηλώσεις εν όψει της αναμέτρησης του Ολυμπιακό με τον Ερυθρό Αστέρα και τόνισε το συναισθηματικό δέσιμο που έχει με τους Ερυθρόλευκους.

Ο Μίλος Τεόντοσιτς πέρασε μια τετραετία στον Ολυμπιακό (2007-2011) με τον οποίο έζησε έντονες στιγμές και πανηγύρισε 2 Κύπελλα Ελλάδος, ενώ έφτασε και στο Final Four του 2010 με τους Ερυθρόλευκους.

Ο 36χρονος γκαρντ του Ερυθρού Αστέρα μίλησε για την επικείμενη αναμέτρηση της ομάδας του με τον Ολυμπιακό (16/11, 21:15) στο ΣΕΦ και τόνισε το συναισθηματικό του δέσιμο που έχει με την Αθήνα αλλά και για τη πίεση που νιώθει στο ΣΕΦ:

Διαβάστε επίσης: Αποκαλύψεις του Μαρσέλο για Αλ Νασρ και Κριστιάνο Ρονάλντο!

«Είμαι συναισθηματικά δεμένος με τον Ολυμπιακό και την Αθήνα. Πάντα μου αρέσει να είμαι εκεί. Προσωπικά δεν μου βάζουν πίεση οι οπαδοί. Βάζω πίεση στον εαυτό μου για να είμαι ο καλύτερος που μπορώ.»

Αναφερόμενος κλείνοντας στον τραυματισμό του Σαμπάζ Νέιπιερ, ο οποίος υπέστη κάταγμα στη μύτη από χτύπημα του Τάιλερ Ντόρσει, τόνισε: «Είναι σημαντικό και με ανησυχεί. Ελπίζω να μπορέσει να παίξει, δεν ξέρω σε τι κατάσταση βρίσκεται. Θα μικρύνει πολύ ροτέισον της ομάδας αν δεν παίξει».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ