Λεσόρ: «Μπορώ να παίξω πολύ καλύτερα, προσπαθώ να βελτιωθώ»

Λεσόρ: «Μπορώ να παίξω πολύ καλύτερα, προσπαθώ να βελτιωθώ»

Ο Ματίας Λεσόρ μίλησε για τη νίκη επί της Ζάλγκιρις Κάουνας, για τις δικές του επιδόσεις, αλλά και για το ματς με τη Βίρτους Μπολόνια.

Ο Παναθηναϊκός αφήνει πίσω του το παιχνίδι με τη Ζάλγκιρις Κάουνας και πλέον στρέφει την προσοχή του στην αναμέτρηση απέναντι στη Βίρτους Μπολόνια.

Ο Ματίας Λεσόρ μίλησε για τα ματς με τους Λιθουανούς και τους Ιταλούς, ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε και στην προσωπική του απόδοση, τονίζοντας ότι μπορεί να παίξει καλύτερα και πως δουλεύει για να βελτιωθεί.

Οι δηλώσεις του Ματίας Λεσόρ:

Για τη νίκη επί της Ζάλγκιρις και αυτά που δίνει στην ψυχολογία του Παναθηναϊκού: «Είναι καλή νίκη, πρέπει να συνεχίσουμε έτσι. Είμαστε σε καλή κατάσταση και πρέπει να συνεχίσουμε με αυτόν τον τρόπο, βλέποντας ένα παιχνίδι τη φορά».

Για το αν η Βίρτους Μπολόνια είναι πιο επικίνδυνη από τους Λιθουανούς: «Έτσι πιστεύω, ναι. Βασικά, η Βίρτους είναι μία από τις καλύτερες ομάδες στη Euroleague. Είναι ίσως η ομάδα που κανείς δεν περίμενε να δει εκεί, η έκπληξη στο ξεκίνημα αυτής της σεζόν. Παίζει πολύ καλό μπάσκετ, έχει τον Σενγκέλια τον οποίον θα πρέπει να περιορίσουμε. Οφείλουμε να κάνουμε τα πάντα για να πάρουμε την νίκη».

Για αυτά που πρέπει να διορθώσει ο Παναθηναϊκός: «Δεν ξέρω για τον Παναθηναϊκό, αλλά εγώ πρέπει να διορθώσω τα λάθη μου. Αυτό είναι κάτι που πρέπει να φτιάξω προσωπικά. Τώρα, μιλώντας πιο σοβαρά, πρέπει να είμαστε οι εαυτοί μας. Να είμαστε επιθετικοί, να χρησιμοποιούμε τη δύναμή μας στην επίθεση, να παίζουμε έξυπνα, να παίρνουμε τα ριμπάουντ.

Τα ριμπάουντ είναι πολύ σημαντικά και πρέπει να σιγουρευτούμε πως θα κυριαρχήσουμε εκεί. Αυτό θα είναι το «κλειδί». Ακούγεται απλό, αλλά θα είναι πολύ βασικό να προστατέψουμε τα ριμπάουντ και τη ρακέτα μας. Αυτά πρέπει να κάνεις για να κερδίζεις, σε συνδυασμό με το να αποφεύγεις τα ανόητα λάθη».

Για την εικόνα του μέχρι στιγμής στο «τριφύλλι» και το αν είναι ευχαριστημένος με την απόδοσή του: «Μπορώ να τα πάω πολύ καλύτερα. Προσπαθώ να βελτιωθώ και εγώ, να βρω τον εαυτό μου και τον τρόπο να παίζω καλύτερα με τους συμπαίκτες μου. Είναι μια νέα ομάδα, κάθε ματς είναι διαφορετικό. Όπως είπα, μπορώ να τα πάω πολύ καλύτερα σε σχέση με τώρα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ