Όταν ο Λεσόρ και ο Πετρούσεφ πιάστηκαν στα χέρια – Η συγγνώμη του Ομπράντοβιτς (vids)

Όταν ο Λεσόρ και ο Πετρούσεφ πιάστηκαν στα χέρια – Η συγγνώμη του Ομπράντοβιτς (vids)

Ματίας Λεσόρ και Φίλιπ Πετρούσεφ είχαν πιαστεί στα χέρια σε ντέρμπι ανάμεσα σε Παρτιζάν και Ερυθρό Αστέρα με τον Ζέλικο Οπμπράντοβιτς να αναγκάζεται να ζητήσει συγγνώμη.

Το ημερολόγιο έγραφε 13 Μαρτίου όταν η Παρτιζάν επέστρεψε από το -16 για να επικρατήσει του Ερυθρού Αστέρα με 92-81 για την 21η αγωνιστική της Αδριατικής Λίγκας.

Με τη διαφορά να έχει φτάσει σε σημείο που δεν αναστρέφεται οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν την τελευταία τους επίθεση αλλά με τον Ματίας Λεσόρ να ήθελε να λύσει τις όποιες αντιπαραθέσεις είχαν δημιουργηθεί κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού.

Διαβάστε επίσης: Το βλέπουν σαν… βαρέλι: Η αδιανόητη «αλλαγή» Πίτερς και Κάνααν έξω από τη γραμμή- Εβδομήντα τρίποντα με 53,8%

Ο Γάλλος σέντερ μάλλον δεν άντεξε και με τη λήξη του αγώνα έσπρωξε τον Φίλιπ Πετρούσεφ με τους παίκτες των δύο ομάδων να προσπαθούν να ηρεμήσουν τους δύο αθλητές.

Ο προπονητής της Παρτιζάν, Ζέλικο Ομπράντοβιτς, ζήτησε συγγνώμη από τον ίδιο τον Πετρούσεφ αλλά και απολογήθηκε εκ μέρους του παίκτη του.

Αναλυτικά είπε: «Ο Ματίας είναι τρομερός άνθρωπος, με ενέργεια, δίνει πολλά πράγματα στην ομάδα, τόσο ως παίκτης όσο και σαν άνθρωπος. Αλλά αυτό που έκανε στο τέλος, δεν χρειαζόταν καθόλου.

Σαν προπονητής, θέλω να ζητήσω συγγνώμη στον Πετρούσεφ. Υπήρξαν κάποια πράγματα μεταξύ τους πριν, αλλά δεν ξέρω. Θα δούμε αν υπήρξε κάποια πρόκληση, αλλά και πάλι δεν υπήρχε λόγος για τέτοια αντίδραση».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ