Ντιλέινι: «Μπαρτζώκα, πάρε με τηλέφωνο» (pic)

Ντιλέινι: «Μπαρτζώκα, πάρε με τηλέφωνο» (pic)

Ο Αμερικανός έμαθε ότι ο Ολυμπιακός ψάχνει παίκτη και αυτοπροτάθηκε στους Ερυθρόλευκους.

Οι δηλώσεις του Γιώργου Μπαρτζώκα μετά το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Ερυθρό Αστέρα στις οποίες ανέφερε ότι οι Ερυθρόλευκοι βρίσκονται στην αγορά και αναζητούν ακόμα και δύο παίκτες, όπως ήταν απόλυτα λογικό, έκαναν τον γύρο του διαδικτύου.

Ενας από τους φίλους του Ολυμπιακού μάλιστα έστειλε το σχετικό δημοσίευμα στον Μάλκολμ Ντιλέινι, με τον Αμερικανό να απαντάει αμέσως: «Πείτε του να με πάρει τηλέφωνο και να μου δώσει μηνιαίο συμβόλαιο». Ο 34χρονος αυτοπροτάθηκε στους Ερυθρόλευκους, όμως, δύσκολα θα υπάρξει κάποια εξέλιξη, καθώς έχει να αγωνιστεί από το 2022, όταν αποχώρησε από την Αρμάνι Μιλάνο.

Διαβάστε επίσης: Βγαίνουν τα εισιτήρια με Φράιμπουργκ και όποιος… προλάβει

Αξίζει να σημειώσουμε πάντως ότι ο Μάλκολμ Ντιλέινι έχει εξαιρετικές σχέσεις με τον προπονητή του Ολυμπιακού, Γιώργο Μπαρτζώκα, με τον οποίο συνυπήρξαν τη σεζόν 2015-16 στη Λοκομοτίβ Κουμπάν, την οποία μάλιστα πήγαν στο Final four της Euroleague (σ.σ τερμάτισε τρίτη). Με τη ρώσικη ομάδα ο Αμερικανός έκανε τις καλύτερες εμφανίσεις της καριέρας του και είχε μέσο όρο στη Euroleague 16.3 πόντους.

Εκτός από την Λοκομοτίβ Κουμπάν και την Αρμάνι Μιλάνο, ο Μάλκολμ Ντιλέινι έχει αγωνιστεί επίσης μεταξύ άλλων σε Μπάγερν Μονάχου, Ατλάντα Χοκς και Μπαρτσελόνα.

Δείτε την ανάρτησή του:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ