Η κρίσιμη εβδομάδα για γκαρντ – Οι σκέψεις του Μπαρτζώκα για Πάνγκος και… έκπληξη

Η κρίσιμη εβδομάδα για γκαρντ – Οι σκέψεις του Μπαρτζώκα για Πάνγκος και… έκπληξη

Η απόκτηση ενός γκαρντ παραμένει στα πλάνα του Ολυμπιακού, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα και τους συνεργάτες του να... χτενίζουν την αγορά.

Ο Ολυμπιακός αναμένεται να κινηθεί για έναν με δύο παίκτες. Οι τραυματισμοί σε αυτό το ξεκίνημα της σεζόν έχουν πληγώσει κατά πολύ τους Ερυθρόλευκους, οι οποίοι παλεύουν κάθε παιχνίδι στη Euroleague παίζοντας με πολύ μικρό ροτέισον.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας και οι συνεργάτες του εξετάζουν όλες τις περιπτώσεις. Η απόκτηση ενός γκαρντ που θα καλύψει άμεσα το κενό που άφησε ο Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος μοιάζει αναγκαία. Μάλιστα οι φήμες είναι πολλές και ήδη ορισμένα ονόματα έχουν κάνει την εμφάνισή τους το τελευταίο διάστημα.

Η ιδιαίτερη περίπτωση του Πάνγκος και η… έκπληξη

Οι κακές σχέσεις που έχει ο Κέβιν Πάνγκος με τον Έτορε Μεσίνα έχουν φέρει τον Καναδό γκαρντ στην πόρτα της εξόδου από την Αρμάνι Μιλάνο. Από την στιγμή λοιπόν που ένα παίκτης του επιπέδου του είναι πολύ πιθανό να μείνει ελεύθερος τότε είναι λογικό να φουντώνουν και οι φήμες για ενδιαφέρον από άλλες ομάδες.

Η περίπτωση του 30χρονου πάντως είναι περίπλοκη. Αρχικά επειδή έχει συμβόλαιο μέχρι το φινάλε της σεζόν. Έπειτα επειδή από την στιγμή που έχει αγωνιστεί με την Αρμάνι φέτος στη Euroleague, τότε θα έχει δικαίωμα συμμετοχής από τον δεύτερο γύρο και έπειτα, αν πάει σε άλλον σύλλογο. Πράγμα που βάζει εμπόδια στον Ολυμπιακό.

Από την Ιταλία πάντως έρχονται και ονόματα… έκπληξη. Αρχικά λόγος γίνεται για τον Λάνγκστον Γκάλογουεϊ που έχει μπόλικη εμπειρία από το ΝΒΑ, έχοντας παίξει σε Πίστονς, Νετς, Σανς κλπ και τώρα αγωνίζεται στη Ρέτζιο Εμίλια. Επιπλέον από τη γειτονική χώρα κάνουν λόγω και για τον Κάσιους Γουίνστον που πρόκειται για μια περίπτωση αθλητή που γνωρίζει την Ευρώπη έχοντας παίξει πέρσι στην Μπάγερν Μονάχου, ενώ φέτος είναι στην Τόφας.

Η κρίσιμη εβδομάδα

Ο Ολυμπιακός θέλει να κάνει όσο πιο γρήγορα μπορεί. Καθώς ο στόχος που έχει βγει στην αγορά είναι να καλύψει τα κενά των τραυματιών άμεσα. Και το να καθυστερήσει δεν έχει νόημα γιατί σε λίγο θα επιστρέψουν. Συνεπώς η εβδομάδα που έρχεται αναμένεται να κρίνει πολλά.

Τόσο για τη θέση του γκαρντ που θα έχει βοηθητικό ρόλο, δίνοντας ανάσες σε Γκος και Γουόκαπ, όσο για τον παίκτη που θα πλαισιώσει τους Σίκμα, Πίτερς, Φαλ και Μιλουτίνοφ στην γραμμή των ψηλών των Ερυθρόλευκων. Άλλωστε ο Μπαρτζώκας έχει τονίσει πως προσθήκη θα γίνει με παίκτη που μπορεί να βοηθήσει και όχι απλά για γίνει μια κίνηση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ