Νέα σενάρια στην Ιταλία για Ολυμπιακό – «Παίκτης-έκπληξη στη λίστα του Μπαρτζώκα»

Νέα σενάρια στην Ιταλία για Ολυμπιακό – «Παίκτης-έκπληξη στη λίστα του Μπαρτζώκα»

Ιταλικά ΜΜΕ αναφέρουν πως αν ο Ολυμπιακός δεν αποκτήσει τον Κέβιν Πάνγκος τότε θα στραφεί σε μία οικονομικότερη λύση.

Τα σενάρια που συνδέουν τον Κέβιν Πάνγκος με τον Ολυμπιακό «φουντώνουν» όλο και περισσότερο τα τελευταία 24ωρα με τα ιταλικά ΜΜΕ να παρουσιάζουν μία εναλλακτική περίπτωση για τους «ερυθρόλευκους».

Ο Καναδός γκαρντ δεν υπολογίζεται από τον Έτορε Μεσίνα με αποτέλεσμα να βρίσκεται πολύ κοντά στην έξοδό του από την Αρμάνι Μιλάνο. Ο Ιταλός τεχνικός είχε χαρακτηρίσει τον Πάνγκος ως «ακατάλληλο» για την ομάδα του προκαλώντας την οργή πολλών παικτών, ανάμεσά τους και ο Μάικ Τζέιμς.

Διαβάστε επίσης: «Άναψε» φωτιές για το μέλλον του ο Χεζόνια! (pic)

Με όλα αυτά ως δεδομένα ο Γιώργος Μπαρτζώκας εξετάζει την περίπτωση του 30χρονου playmaker ο οποίος βέβαια δεσμεύεται μέχρι το τέλος της φετινής σεζόν με τους πρωταθλητές Ιταλίας.

Αυτό ίσως δυσκολέψει τη μετακόμισή του στον Πειραιά με τον Αλεσσάντρο Ντι Μάγκι να παρουσιάζει μία άλλη λύση που ακούει στο όνομα του Κάσιους Γουίνστον.

Σύμφωνα με τον Ιταλό δημοσιογράφο, ο 25χρονος γκαρντ αποτελεί μία εναλλακτική κίνηση για τους Πειραιώτες. Πιο συγκεκριμένα τονίζει πως: «Η υπογραφή του Πετρούσεφ θα αφήσει περιθώρια και στην έλευση του Πάνγκος; Ή θα επικεντρωθεί ο ελληνικός σύλλογος σε μια φθηνότερη λύση, τον Κάσιους Γουίνστον, για παράδειγμα;» και στη συνέχεια πρόσθεσε:

«Φυσικά ο Μπαρτζώκας μπαίνει σε μεγάλο πειρασμό με τον Πάνγκος. Και γι’ αυτόν θα ήταν επίσης πρόθυμος να περιμένει τη μεταγραφική περίοδο μεταξύ των συλλόγων της EuroLeague, μεταξύ 22 Δεκεμβρίου και 2 Ιανουαρίου».

Ο Κάσιους Γουίνστον αγωνίστηκε για πρώτη φορά πέρυσι στην Euroleague με τη φανέλα της Μπάγερν Μονάχου όπου μέτρησε 11 πόντους, 3,4 ασίστ και 2,1 ριμπαόυντ σε περίπου 19 λεπτά συμμετοχής.

Το 2020 είχε επιλεγεί στο Νο53 του NBA Draft από τους Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ οι οποίοι τον έστειλαν κατευθείαν στους Γουάσινγκτον Γουίζαρντς όπου πέρασε τα επόμενα χρόνια της καριέρας του μέχρι να μετακομίσει στη Γερμανία. Φέτος ανήκει στην τούρκικη Τόφας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ