Αταμάν: «Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού να κλείσουν εισιτήρια για το Final-4, θα παλέψουμε για τη Euroleague»

Αταμάν: «Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού να κλείσουν εισιτήρια για το Final-4, θα παλέψουμε για τη Euroleague»

Ο Εργκίν Αταμάν τόνισε πως ο Παναθηναϊκός θα παλέψει για τον τίτλο της Euroleague, λέγοντας στους φίλους της ομάδας να κλείσουν εισιτήρια ακόμη και για Final-4.

Ο Εργκίν Αταμάν μιλώντας στην επίσημη συνέντευξη τύπου για την ανακοίνωση της συνεργασίας των «πρασίνων», με την κατασκευαστική εταιρεία ΑΚΤΟR, επισήμανε τους ψηλούς στόχους της ομάδας του τη φετινή σεζόν και προέτρεψε τους φιλάθλους να κλείσουν εισιτήρια… μέχρι και για Βερολίνο.

Ο Αταμάν κάλεσε τους φίλους των «πράσινων», να προμηθευτούν τα εισιτήριά τους για τα επόμενα παιχνίδια, τα ματς των playoffs, αλλά ακόμη και για το Final-4 που θα διεξαχθεί στο Βερολίνο, καθώς αισιοδοξεί πως η ομάδα του θα μπορέσει να πάει μέχρι το τέλος της διαδρομής στη Euroleague.

Διαβάστε επίσης: Ολοκληρώθηκε το deal Παναθηναϊκού για ονοματοδοσία – Αυτό είναι το νέο πλήρες όνομα

Ακόμη εκθείασε τον κόσμο του Παναθηναϊκού που πήγε στο ΟΑΚΑ και δημιούργησε μία «καυτή» ατμόσφαιρα στο παιχνίδι με την Βίρτους Μπολόνια.

Αναλυτικά όσα είπε ο Εργκίν Αταμάν στη συνέντευξη τύπου για τη συνεργασία Παναθηναϊκού – AKTOR:

«Όλος ο κόσμος στην Ευρώπη μιλά για την ατμόσφαιρα στο γήπεδο του Παναθηναϊκού και το πως κυριάρχησε στη Euroleague. Να δώσουμε συγχαρητήρια στο διοικητικό μας staff για αυτή την μεγάλη συνεργασία. Προσπαθούν να μας δώσουν τα πάντα, να φτιάξουν μια μεγάλη ομάδα. Οι συνεργασίες με μεγάλες εταιρίες είναι πολύ σημαντικές. Καταλαβαίνουν την αξία του Παναθηναϊκού και ανοίγουν τον δρόμο στο να έρθουν και άλλες εταιρίες. Πολύ σύντομα θα έχουμε sold out σε όλα τα ματς. Να κλείσουν οι φίλαθλοι μας τα εισιτήρια για τα επόμενα ματς, για τα play-offs και ίσως για Final Four. Θα παλέψουμε για τον τίτλο της Euroleague».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ