Η «μπηχτή» του Αμπρίνες για Γιασικεβίτσιους: «Αν έχεις ένα τύπο να σου φωνάζει από τη Δευτέρα μέχρι το Σάββατο, στο τέλος κουράζεσαι»

Η «μπηχτή» του Αμπρίνες για Γιασικεβίτσιους: «Αν έχεις ένα τύπο να σου φωνάζει από τη Δευτέρα μέχρι το Σάββατο, στο τέλος κουράζεσαι»

Ο Άλεξ Αμπρίνες, μίλησε «έξω από τα δόντια» για τις μεθόδους του πρώην προπονητή του στην Μπαρτσελόνα, Σαρούνας Γιασικεβίτσιους.

Ο Άλεξ Αμπρίνες εξέφρασε σε δηλώσεις του τις μεγάλες δυσκολίες της συνεργασίας ενός παίκτη με τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους ως προπονητή, μετά την κοινή τους παρουσία στην Μπαρτσελόνα, αφήνοντας αιχμές για τον τρόπο διαχείρισης του Λιθουανού κόουτς.

Είναι άλλωστε γνωστό πως ο Γιασικεβίτσιους, ως προπονητής, έχει πολύ αυστηρό στυλ κοουτσαρίσματος κάτι που έφερε την απομάκρυνσή του από τους «μπλαουγκράνα».

Αναλυτικά όσα είπε:

«Από όσο γνωρίζω από τους παίκτες που είναι πιο κοντά μου, ο Ρότζερ είναι πιο ανεκτός. Με τη σεζόν να είναι τόσο μακρά, αν έχεις ένα τύπο να σου φωνάζει από τη Δευτέρα μέχρι το Σάββατο, στο τέλος κουράζεσαι και σταματάς να κάνεις πράγματα, γιατί από το ένα αυτί μπαίνουν και από το άλλο βγαίνουν (σσ. όσα λέει).

Υπάρχουν προπονητές που θέλουν να γίνεται ό,τι λένε εκείνοι. Ο Ρότζερ ενδιαφέρεται περισσότερο για τη γνώμη των παικτών. Αισθανόμαστε απελευθερωμένοι. Παίκτες όπως ο Λαπροβίτολα νιώθουν πιο άνετα. Όταν τα πράγματα είναι καλά, είναι και αυτός καλός. Όμως όταν η ομάδα δεν δουλεύει, πατάει πόδι και μας προειδοποιεί».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ