Ολυμπιακός: Το κρίσιμο 48ωρο για Πετρούσεφ και το «DNP» με τους Κινγκς που δείχνει… αποδέσμευση

Ολυμπιακός: Το κρίσιμο 48ωρο για Πετρούσεφ και το «DNP» με τους Κινγκς που δείχνει… αποδέσμευση

Ο Φίλιπ Πέτρούσεφ και οι επόμενες δύο μέρες που θα κρίνουν πολλά για το μέλλον του, το «DNP» κόντρα στους Πέλικανς και ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός μπορεί να απέκτησε τον Ναζ Μήτρου Λονγκ, όμως δεν σταματάει εδώ την ενίσχυση του, αφού ο Γιώργος Μπαρτζώκας θέλει έναν παίκτη που να μπορεί να αγωνιστεί στις θέσεις «4» και «5».

Ο «εκλεκτός» του Έλληνα τεχνικού δεν είναι άλλος από τον Φίλιπ Πετρούσεφ, το όνομα του οποίου απασχολεί εδώ και κάποιες μέρες τους ερυθρόλευκους. Ο Μπαρτζώκας επιθυμεί να τον προσθέσει στο ρόστερ του Ολυμπιακού και μάλιστα με πλάνο… τριετίας, όμως η περίπτωση του δεν είναι τόσο απλή, καθώς δεσμεύεται με συμβόλαιο με τους Σακραμέντο Κινγκς.

Αν αποδεσμευτεί από τους «βασιλιάδες» τότε η επιστροφή του στην Euroleague μοιάζει με ειλημμένη απόφαση, με τον ίδιο τον Σέρβο ψηλό να έχει ήδη μιλήσει με την πλευρά των Πειραιωτών. Όλα δείχνουν πως είναι θέμα χρόνου να συμβεί κάτι τέτοιο και να αποδεσμευτεί, καθώς και στο βραδινό παιχνίδι των Κινγκς, παρά τις απουσίες που είχαν δεν αγωνίστηκε και στις ΗΠΑ λένε ότι μέσα στις επόμενες μέρες θα κυκλοφορεί ελεύθερος.

Ο νεαρός ψηλός είναι σε προχωρημένες επαφές με την πλευρά του Ολυμπιακού, αλλά δεν έχει επέλθει συμφωνία, και ο βασικός λόγος είναι πως το Σακραμέντο τον διατηρεί στο ρόστερ του, αφού μπορεί να ξεμείνει από ψηλούς. Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Πετρούσεφ θα φύγει μέσα στις επόμενες μέρες ή εβδομάδες από τους Κινγκς και η επιθυμία του είναι να επιστρέψει στην Ευρώπη. Και ο Ολυμπιακός θέλει να τον ντύσει στα ερυθρόλευκα, εφόσον αποχωρήσει από το Σακραμέντο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ