Το deal του Πετρούσεφ με τον Ολυμπιακό – Ο Ραζνάτοβιτς και όλο το παρασκήνιο της μεταγραφής

Το deal του Πετρούσεφ με τον Ολυμπιακό – Ο Ραζνάτοβιτς και όλο το παρασκήνιο της μεταγραφής

Ο Φίλιπ Πετρούσεφ είναι έτοιμος να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό, αφού τα έχει βρει σε όλα με τους Πειραιώτες - Οι λεπτομέρειες της συμφωνίας και ο Ραζνάτοβιτς.

Ο Ολυμπιακός είναι στην τελική ευθεία για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του Φίλιπ Πετρούσεφ, ο οποίος αποδεσμεύτηκε από τους Σακραμέντο Κινγκς και τη Δευτέρα αναμένεται να επισημοποιήσει την επιστροφή του στην Ευρώπη για λογαριασμό των Πειραιωτών.

Ο Σέρβος ψηλός είναι ο παίκτης που ήθελε ο Γιώργος Μπαρτζώκας για να δώσει μεγαλύτερο βάθος στο ροτέισον και όχι μόνο, αφού πρόκειται για έναν αθλητή 23 ετών με τρομερά φυσικά προσόντα, που ο Ολυμπιακός θέλει να κρατήσει για πολλά χρόνια.

Ο Ολυμπιακός περιμένει και τυπικά την αποδέσμευσή του από τους Κινγκς, αλλά και να επιβεβαιώσει ότι δεν θέλει κάποια άλλη ομάδα από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού να τον αποκτήσει, αφού έχουν 48 ώρες μετά την αποδέσμευση να τον πάρουν με το συμβόλαιο που έχει στο Σακραμέντο.

Ο Σέρβος και οι Ερυθρόλευκοι έχουν συμφωνήσει για συμβόλαιο διάρκειας 3 ετών (2+1), με τα τυπικά να απομένουν για την ολοκλήρωση της συμφωνίας ανάμεσα στις δύο πλευρές, ενώ αναμένεται να πάρει ένα αρκετά υψηλό ποσό σε βάθος τριετίας. Στους Κινγκς αμείβονταν με 1,1 εκατ. δολάρια περίπου, ενώ στο λιμάνι ενδεχομένως να υπογράψει για ένα ποσό ανάλογο. Παράλληλα, θα τοποθετηθεί το καλοκαίρι και οψόν για το ΝΒΑ. Κομβικό ρόλο έπαιξε το τελευταίο διάστημα και ο Σάσα Βεζένκοφ, που του είπε με κλειστά μάτια να πάει στον Ολυμπιακό.

Από εκεί και πέρα, ο Γιώργος Μπαρτζώκας τον ήθελε διακαώς, αφού αποφάσισε να βγει στην αγορά για παίκτη και κάπου εκεί ενεπλάκη ο πασίγνωστος ατζέντης Μίσκο Ραζνάτοβιτς. που «έτρεξε» τη μεταγραφή. Ο διάσημος μάνατζερ πρότεινε και ουσιαστικά ολοκλήρωσε με συνοπτικές διαδικασίες την απόκτηση του Ναζ Μήτρου Λονγκ, ενώ εκπροσωπεί και τον Πετρούσεφ.

Είναι ο άνθρωπος-κλειδί στο διαφαινόμενο deal με τον Σέρβο, ο οποίος επιθυμεί να συνεχίσει στον Ολυμπιακό, παρότι είχε πολύ πρόσφατα δύο προτάσεις από ομάδες της Euroleague. Ο Πετρούσεφ είναι πιθανό να μείνει ελεύθερος τη Δευτέρα και να ανακοινωθεί πιθανόν από τον Ολυμπιακό, ενώ είναι διαθέσιμος να παίξει άμεσα, καθώς είναι σε πολύ καλή κατάσταση.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Φιλίπ Πετρούσεφ μέτρησε 8.5 πόντους, 3.8 ριμπάουντ και 0.6 ασίστ σε 56 αγώνες στη EuroLeague με την Αναντολού Έφες και τον Ερυθρό Αστέρα πριν περάσει τον Ατλαντικό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ