Μένει ελεύθερος από τους Σακραμέντο Κινγκς ο Φίλιπ Πετρούσεφ!

Μένει ελεύθερος από τους Σακραμέντο Κινγκς ο Φίλιπ Πετρούσεφ!

Σύμφωνα με τον Έιντριαν Βοϊναρόφσκι, ο Φίλιπ Πετρούσεφ αποτελεί παρελθόν από τους Σακραμέντο Κινγκς με τον έγκριτο δημοσιογράφο να προσθέτει πως θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ευρώπη.

Το ταξίδι του Φίλιπ Πετρούσεφ με τους Σακραμέντο Κινγκς έφτασε στο τέλος του σύμφωνα με τον έγκριτο δημοσιογράφο, Έιντριαν Βοϊναρόφσκι. Ο Σέρβος φόργουορντ/σέντερ δεν είχε ενεργό ρόλο στο ροτέισον του Μάικ Μπράουν από τότε που έφτασε μέσω ανταλλαγής από τους Φιλαδέλφεια 76ερς κι έτσι αποδεσμεύτηκε από την ομάδα.

Με αυτόν τον τρόπο η προσπάθεια του 23χρονου να μείνει ρε ρόστερ ομάδας του ΝΒΑ έλαβε τέλος με τα σενάρια να δείχνουν προς την Ευρώπη. Φυσικά το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον παίκτη είναι εμφανές με τους «ερυθρόλευκους» να έχουν τον Σέρβο πολύ ψηλά στη λίστα τους για την ενίσχυση της frontline.

Διαβάστε επίσης: Γουλβς – Κινγκς 111-124: Πέρασε από τη Μινεσότα το Σακραμέντο – Δεν αγωνίστηκαν οι Βεζένκοφ-Πετρούσεφ

Βέβαια υπάρχει ένα «παραθυράκι» 48 ωρών το οποίο επιτρέπει στα υπόλοιπα franchise του ΝΒΑ να δώσουν στον Πετρούσεφ το συμβόλαιο που είχε στους Κινγκς αλλά κάτι τέτοιο φαίνεται σχεδόν αδύνατο.

Έτσι, ύστερα από κάτι λιγότερο από 7 λεπτά συμμετοχής συνολικά με την ομάδα της Καλιφόρνια αλλά και 9 DNP (Did Not Play) θα χρειαστεί να συνεχίσει αλλού την καριέρα του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ