Αεροδρόμιο «αιωνίων»: Μια… ιδιαίτερη συνάντηση Ολυμπιακού – Παναθηναϊκού

Αεροδρόμιο «αιωνίων»: Μια… ιδιαίτερη συνάντηση Ολυμπιακού – Παναθηναϊκού

Μια... συνάντηση τριών αποστολών έγινε στο Ελευθέριος Βενιζέλος το πρωί της Τετάρτης, καθώς αναχωρούν κοντινές ώρες οι αποστολές του Ολυμπιακού σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ, αλλά και εκείνη του Παναθηναϊκού στο ποδόσφαιρο.

Αρκετή κινητικότητα είχε το πρωί της Τετάρτης στο Ελευθέριος Βενιζέλος, καθώς «πέταξαν» τρεις αποστολές για εκτός έδρας αναμετρήσεις σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ. Συγκεκριμένα, συνέβη κάτι πολύ σπάνιο, αφού βρέθηκαν στην αίθουσα των αναχωρήσεων του αεροδρομίου ο ποδοσφαιρικός και ο μπασκετικός Ολυμπιακός, αλλά και ο ποδοσφαιρικός Παναθηναϊκός.

Οι «αιώνιοι» στο ποδόσφαιρο έχουν υποχρεώσεις στο Europa League εκτός έδρας (για την 5η αγωνιστική των ομίλων), ενώ ο Ολυμπιακός του Γιώργου Μπαρτζώκα κοντράρεται με τη Μονακό στο Μόντε Κάρλο για την 11η αγωνιστική της Euroleague.

Την αρχή στις αναχωρήσεις έκανε η ομάδα του Ολυμπιακού στο μπάσκετ, διότι «πετούσε» το αεροπλάνο της στις 8.30 για Γαλλία, ενώ ακολούθησε ο ποδοσφαιρικός Παναθηναϊκός, που θα «πετάξει» για Βαλένθια και εν συνεχεία θα πάει στη Βιγιαρεάλ για το παιχνίδι της 5ης αγωνιστικής με τα «κίτρινα υποβρύχια».

Από εκεί και πέρα, η τελευταία που φεύγει χρονικά είναι η ομάδα του Ολυμπιακού στο ποδόσφαιρο, η οποία θα ταξιδέψει με προορισμό το Φράιμπουργκ για το ματς με την ομώνυμη ομάδα. Οι Πειραιώτες θα αναχωρήσουν από το Ελευθέριος Βενιζέλος περίπου στις 10.30.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ