Ναν: «Κάποιες λάθος αποφάσεις στο τέλος μας κόστισαν»

Ναν: «Κάποιες λάθος αποφάσεις στο τέλος μας κόστισαν»

Στα κρίσιμα τελευταία λεπτά του αγώνα με την Παρτίζαν στάθηκε στις δηλώσεις του ο Κέντρικ Ναν.

Ο Κέντρικ Ναν ήταν ο κορυφαίος παίκτης του Παναθηναϊκού στην αναμέτρηση με την Παρτίζαν, όντας και ο πρώτος σκόρερ των Σέρβων.

Ο Αμερικανός μίλησε μετά το ματς, τονίζοντας πως οι Πράσινοι άξιζαν να πάρουν τη νίκη, ενώ στάθηκε και στα τελευταία λεπτά που έγινε το comeback της ομάδας του Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Οι δηλώσεις του Κέντρικ Ναν:

Για το ματς: «Παίξαμε πάρα πολύ καλά σε μια δύσκολη ατμόσφαιρα, στο τέλος κρίθηκαν όλα γιατί κάναμε κάποια άσχημα λάθη που μας στέρησαν μια νίκη που την αξίζαμε»

Για το αν αυτή είναι η καλύτερη πλευρά του Ναν: «Κάθε παιχνίδι για μένα είναι προς την σωστή κατεύθυνση. Βλέπω πράγματα παρακολουθώ και στο βίντεο ώστε να μπορώ να είμαι καλύτερος την επόμενη φορά».

Για το αν μπορεί να παίξει καλή άμυνα και να πασάρει: «Είμαι κοντρολαρισμένος παίκτης, μπορώ να τα κάνω και αυτά τα πράγματα. Είναι μπάσκετ άρα μπορώ να κάνω περισσότερα πράγματα από το να σκοράρω μόνο. Κάνω αυτό που μου ζητάει η ομάδα»

Για το αν υπάρχει διαφορά στα εκτός έδρας παιχνίδια: «Όχι δεν υπάρχει διαφορά, παίξαμε και εδώ για να κερδίσουμε, πήραμε ωστόσο μερικές λάθος αποφάσεις που τελικά μας κόστισαν»

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ