Ολυμπιακός: Xωρίς Πετρούσεφ κόντρα στην Ρεάλ Μαδρίτης – Πότε επιστρέφει ο Γκος

Ολυμπιακός: Xωρίς Πετρούσεφ κόντρα στην Ρεάλ Μαδρίτης – Πότε επιστρέφει ο Γκος

Τις υπηρεσίες του Φίλιπ Πετρούσεφ θα στερηθεί ο Ολυμπιακός ενόψει της αυριανής αναμέτρησης με την Ρεάλ Μαδρίτης στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Euroleague.

Χωρίς τον Φίλιπ Πετρούσεφ θα παραταχθεί αύριο (5/12) στο ΣΕΦ ο Ολυμπιακός κόντρα στην Ρεάλ Μαδρίτης στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Euroleague.

Πιο συγκεκριμένα μιλώντας στην media day ενόψει της σπουδαίας αναμέτρησης κόντρα στην «Βασίλισσα» ο Γιώργος Μπαρτζώκας αποκάλυψε πως η πρώτη εμφάνιση του Σέρβου ψηλού με τα χρώματα του Ολυμπιακού δεν θα πραγματοποιηθεί κόντρα στην Ρεάλ μιας και δεν έχει κάνει ακόμη προπόνηση με την υπόλοιπη ομάδα.

Διαβάστε επίσης: Οικονόμου: «Εμείς ως Ολυμπιακοί και αιώνιοι πρωταθλητές ξέρουμε… Ας κρατήσει ο Παναθηναϊκός το πρωτάθλημα χειμώνα»

Επιπλέον για την περίπτωση του Γκος ο Έλληνας τεχνικός τόνισε πως ο Αμερικάνος γκαρντ αναμένεται να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση στο ματς με την Καρδίτσα στις 11 Δεκεμβρίου.

Τέλος όσον αφορά τον Φίλιπ Πετρούσεφ η πρώτη του εμφάνιση με τα ερυθρόλευκα αναμένεται να πραγματοποιηθεί την Παρασκευή (8/12) στο ΣΕΦ κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Euroleague.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ