Ο Ολυμπιακός, ο Ντόρσεϊ και η «εξήγηση» για Πετρούσεφ!

Ο Ολυμπιακός, ο Ντόρσεϊ και η «εξήγηση» για Πετρούσεφ!

Η κίνηση των ανθρώπων του Ολυμπιακού με τον Πετρούσεφ θυμίζει αρκετά... Ντόρσει

Εδώ και λίγες ημέρες ο Ολυμπιακός έχει ολοκληρώσει ένα σπουδαίο deal βάφοντας στα χρώματα του τον Φίλιπ Πετρούσεφ. Ο Σέρβος ψηλός δεν βρήκε τον χρόνο συμμετοχής που επιθυμούσε στον μαγικό κόσμο του NBA με την φανέλα των Σακραμέντο Κινγκς, με τους ερυθρόλευκους να μην χάνουν την ευκαιρία, προσθέτοντας στο δυναμικό τους έναν παίκτη μόλις 23 ετών με πολύ υψηλό ταβάνι και ανερχόμενο.

Φυσικά η συγκεκριμένη κίνηση από πλευράς Ολυμπιακού δεν έκανε εντύπωση μόνο εντός των ελληνικών συνόρων, αλλά και σε όλη την μπασκετική Ευρώπη. Έτσι με την σειρά του και ο Λιθουανός αναλυτής της ιστοσελίδας, Ντονάτας Ουρμπόνας πήρε θέση για μετακίνηση του Φίλιπ Πετρούσεφ στον Πειραιά, τονίζοντας πως η περίπτωση του Σέρβου ψηλού θυμίζει αρκετά… Τάιλερ Ντόρσει, ως προς τον τρόπο με τον οποίο σκέφτονται οι ιθύνοντες του Ολυμπιακού.

Διαβάστε επίσης: Δοκιμασία στον Βόλο για τον Ολυμπιακό – Κόντρα στον ΟΦΗ στη Λεωφόρο ο Παναθηναϊκός

«Νομίζω ότι ο Ολυμπιακός κάνει κάτι παρόμοιο με αυτό που έκανε η Φενέρμπαχτσε με τον Τάιλερ Ντόρσεϊ. Μιλάμε για τον Πετρούσεφ, που είναι για τα δεδομένα της EuroLeague ένας σχετικά νέος και ανερχόμενος ψηλός», δήλωσε μιλώντας στο «Urbonus» podcast.

«Είναι ακόμη 23 ετών, άφησε υποσχέσεις με το παιχνίδι του στον Ερυθρό Αστέρα, είχε πολύ καλές στιγμές στο Παγκόσμιο Κύπελλο και είναι κάποιος που μπορεί να παίξει σε πολλές θέσεις, σαν 4άρι και σαν σέντερ σε κάποιες περιπτώσεις. Θεωρώ ότι ο Ολυμπιακός τον πήρε έχοντας κατά νου ότι μπορεί να τον βοηθήσει στο μέλλον», τόνισε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ