Παίκτης Ζαλγκίρις για Ντουράντ: «Θέλει να έρθει στην Ευρώπη όταν τελειώσει με το ΝΒΑ»

Παίκτης Ζαλγκίρις για Ντουράντ: «Θέλει να έρθει στην Ευρώπη όταν τελειώσει με το ΝΒΑ»

Ο Έντμοντ Σάμνερ παραδέχθηκε σε συνέντευξή του πως μόλις ο Κέβιν Ντουράντ τελειώσει με το ΝΒΑ θα έρθει να αγωνιστεί στην Ευρώπη.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Ζαλγκίρις Κάουνας, Έντμοντ Σάμνερ, άφησε το ΝΒΑ καθώς δεν μπορούσε να βρει συμβόλαιο σε κάποια ομάδα με αποτέλεσμα να στραφεί στην Ευρώπη.

Ο Αμερικάνος γκαρντ σε συνέντευξή του αναφέρθηκε στο πρώην συμπαίκτη του στους Μπρούκλιν Νετς, Κέβιν Ντουράντ, και παραδέχθηκε πως ο νυν All-Star των Φοίνιξ Σανς θέλει να αγωνιστεί στην Ευρώπη όταν τελειώσει με το ΝΒΑ.

Διαβάστε επίσης: Ματέο: «Ο Καμπάτσο εχει μία υπέροχη σεζόν και βοηθάει το χαρακτήρα της ομάδας»

Αναλυτικά είπε: «Μπορεί να έρθει φίλε. Τον συμπαθώ. Ήταν ένας εξαιρετικός συμπαίκτης και ένας απίθανος άνθρωπος. Ελπίζω να έρθει. Πάντα έλεγε ότι μόλις τελειώσει με το ΝΒΑ, θέλει να έρθει στην Ευρώπη και να παίξει. Οπότε θα πρέπει να περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει. Αλλά το πιστεύω πως θα γίνει. Και το πιστεύω γιατί ξέρω ότι αγαπάει το μπάσκετ, είναι το μόνο που τον ενδιαφέρει».

Υπενθυμίζεται πως ο Ντουράντ είχε έρθει στο Μονακό για να παρακολουθήσει τον φίλο του Μάικ Τζέιμς, στα περσινά playoffs με τον Ολυμπιακό για την Euroleague, ενώ επισκέφθηκε και το ΣΕΦ λίγες μέρες αργότερα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ