O Τζέιμς, ο Μπαρτζώκας και ο Ολυμπιακός – Η αποκάλυψη από τη Λιθουανία

O Τζέιμς, ο Μπαρτζώκας και ο Ολυμπιακός – Η αποκάλυψη από τη Λιθουανία

Ο Μάικ Τζέιμς στο τέλος της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό είχε ένα τετ α τετ με τον Γιώργο Μπαρτζώκα, με τους Λιθουανούς να αποκαλύπτουν τι κρύβεται από πίσω...

Ο Μάικ Τζέιμς σε ακόμη ένα παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό ήταν καθοριστικός, ειδικά στα τελευταία λεπτά του αγώνα, που με δικό του σερί πόντων έδωσε τη νίκη με 85-77 απέναντι στους «ερυθρόλευκους».

Ο Ντονάτας Ουρμπόνας στο podcast «Urbonus» αποκάλυψε τον λόγο που ο Μάικ Τζέιμς αγκαλιάστηκε με τον Γιώργο Μπαρτζώκα μετά το τέλος της αναμέτρησης.

Διαβάστε επίσης: Ξεκινά η «διαβολοβδομάδα»: Κόντρα στην Ρεάλ ο Ολυμπιακός – Στην Πόλη ο Παναθηναϊκός

Κόντρα στον Ολυμπιακό ο Αμερικανός είχε 24 πόντους και 6 ασίστ και αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ του αγώνα, βοηθώντας την γαλλική ομάδα να ανέβει στην 3η θέση της βαθμολογίας της Euroleague με ρεκόρ 7-4.

Από τη Λιθουανία μάλιστα τονίζουν πως ο Μπαρτζώκας έχει καλή σχέση με τον Αμερικανό γκαρντ που το καλοκαίρι ακούστηκε για και για τον Ολυμπιακό, πριν τελικά ανανεώσει με την Μονακό.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Λιθουανός ρεπόρτερ:

«Το highlight αυτού του αγώνα ήταν όταν η Μονακό κέρδισε το παιχνίδι, οι παίκτες αλληλοσυγχαίρονταν και κάποια στιγμή ο Μπαρτζώκας πήγαινε προς τα αποδυτήρια, ο Μάικ Τζέιμς τον σκούντηξε, εκείνος γύρισε προς τα πίσω και οι δυο τους αγκαλιάστηκαν».

«Έχει μεγάλη σημασία αυτή η αγκαλιά γιατί ήταν πολύ πιθανό ο Μάικ Τζέιμς να πήγαινε στον Ολυμπιακό στις αρχές της σεζόν», τόνισε επίσης ο Ουρμπόνας για το τετ α τετ του Μπαρτζώκα με τον γκαρντ της Μονακό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ