Πίτερς: «Σκληρό να χάνεις ματς στα τελευταία λεπτά – Τα έχουμε βάλει με τους εαυτούς μας»

Πίτερς: «Σκληρό να χάνεις ματς στα τελευταία λεπτά – Τα έχουμε βάλει με τους εαυτούς μας»

Ο Άλεκ Πίτερς, φανερά απογοητευμένος, μίλησε αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης του Ολυμπιακού με την Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Ολυμπιακός ήταν άστοχος από το τρίποντο (9/33) και εν τέλει ηττήθηκε από τη Ρεάλ Μαδρίτης (77-71) για την 12η αγωνιστική της Euroleague. Οι «ερυθρόλευκοι» δεν μπόρεσαν να είναι συνεπείς από τη γραμμή των 6.75 και το… πλήρωσαν.

Ο Άλεκ Πίτερς, φανερά απογοητευμένος, μίλησε αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Είναι σκληρό, ειδικά όταν χάνεις εντός έδρας μπροστά στον κόσμο σου, να χάνεις ματς στα τελευταία λεπτά. Το θέλαμε πολύ αυτό το ματς, στις τελευταίες κατοχές δεν μπορούσαμε να σκοράρουμε.Τα έχουμε βάλει με τους εαυτούς μας, δεν είναι ωραίο το συναίσθημα.

Δεν είναι ένα ματς που θα ήθελες να είσαι άστοχος, δυστυχώς όμως δεν σουτάραμε καλά ούτε εγώ, ο Αϊζάια Κάνααν, ο Κώστας Παπανικολάου. Σουτάραμε στο τέλος των επιθέσεων και δεν βγήκαν τα σουτ που θα μας έδιναν ρυθμό.

Η Ρέαλ παίζει ίσως το καλύτερο μπάσκετ στην Ευρώπη. Έπρεπε να φτιάξουμε πιο καλές φάσεις, χάσαμε λέι απ, σε σκοτώνουν αυτές οι φάσεις, αλλά πρέπει να δουλέψουμε σε αυτά. Η πίεση δεν είναι η λέξη που σκέφτομαι, το κίνητρο και ο χαρακτήρας παραμένουν ψηλά.

Είμαστε μία ομάδα που μετά από τέτοιες ήττες θέλουμε να διορθώσουμε πράγματα, παίζουμε στην έδρα μας. Αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος για να αντιμετωπίσουμε την πίεση και τη νευρικότητα, προχωράμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ