Έντονα τα παράπονα του Μοτιεγιούνας από τη διαιτησία με τη Παρτιζάν (vid)

Έντονα τα παράπονα του Μοτιεγιούνας από τη διαιτησία με τη Παρτιζάν (vid)

Η Μονακό ηττήθηκε στην παράταση από την Παρτιζάν με 89-85 με τους παίκτες των φιλοξενούμενων να εκφράζουν τα παράπονά τους για τη διαιτησία. Ανάμεσα σε αυτούς και ο Ντονάτας Μοτιεγιούνας.

Η Παρτιζάν δυσκολεύτηκε κόντρα στη Μονακό στη «Stark Arena» αλλά εν τέλει κατάφερε να επικρατήσει με 89-85 στην παράταση με τους φιλοξενούμενους να εκφράζουν τα παράπονά τους για τη διαιτησία.

Οι Τζάρον Μπλόσομγκεϊμ, Άλφα Ντιαλό, Τζον Μπράουν και Μάθιου Στραζέλ μίλησαν για τη διαιτησία στα προσωπικά τους social media, με τον Μοτιεγιούνας όμως να είναι αυτός που μίλησε στο γαλλικό «Skweek» για το κάκιστο σφύριγμα του αγώνα.

Διαβάστε επίσης: Ποιο είναι το πλάνο του Μπαρτζώκα για τον Πετρούσεφ…

Μεταξύ άλλων εστίασε στο γεγονός πως ένιωθε ότι έπαιζαν κόντρα σε… οχτώ παίκτες.

Αναλυτικά είπε: «Πήγαμε πέντε εναντίον οκτώ, μόλις το είπα. Εννοώ, δεν ξέρω. Είναι ντροπιαστικό για την Ευρωλίγκα. Ποτέ στην καριέρα μου δεν μίλησα για τους διαιτητές ή τις κακές αποφάσεις τους, αλλά αυτό ήταν το ένα μετά το άλλο.

Μόλις είχαμε ένα εντός έδρας παιχνίδι όπου υπήρξε μια παρόμοια κατάσταση, αναφέραμε οκτώ καταστάσεις και οι έξι από αυτές ήταν λάθη. Είμαι περίεργος πώς θα τελειώσει αυτό τώρα και τι θα δείξει. Αυτού του είδους η διαιτησία είναι ντροπή για το πρωτάθλημα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ