Μπάγερν Μονάχου: Η τριπλέτα των πρώην NBAers απειλεί τον Ολυμπιακό (vids)

Μπάγερν Μονάχου: Η τριπλέτα των πρώην NBAers απειλεί τον Ολυμπιακό (vids)

Οι πρώην NBAers, Ιμπάκα, Εντουαρντς και Μπολμαρό είναι ό,τι καλύτερο διαθέτει η Μπάγερν Μονάχου για το αποψινό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό…

Στο ΣΕΦ θα είναι στραμμένα απόψε όλα τα βλέμματα, με τον Ολυμπιακό να υποδέχεται στις 21:15 την Μπάγερν Μονάχου για την 13η αγωνιστική της Euroleague.

Οι Ερυθρόλευκοι μετά την εντός έδρας ήττα της περασμένης Τρίτης (5/12) από τη Ρεάλ Μαδρίτης (71-77) θέλουν να επιστρέψουν πάση θυσία στα θετικά αποτελέσματα και να συνδυάσουν τη νίκη με ωραίο θέαμα.

Διαβάστε επίσης: Προσαγωγές με κλωτσιές από την Αστυνομία! Δείτε αποκαλυπτικό βίντεο! (update)

Το φαληρικό γήπεδο σε ένα ακόμα παιχνίδι θα είναι κατάμεστο και ο κόσμος της πειραϊκής ομάδας θα προσπαθήσει να οδηγήσει τον Μπαρτζώκα και τους παίκτες του στη νίκη, αλλά άπαντες στο στρατόπεδο του Ολυμπιακού γνωρίζουν ότι θα είναι μια δύσκολη αναμέτρηση.

Χαρακτηριστικές ήταν οι δηλώσεις του Γιώργου Μπαρτζώκα, ο οποίος μιλώντας για τον αγώνα με την Μπάγερν Μονάχου ανέφερε: «Έχει ένα πολύ καλό προπονητή και ένα πολύ αξιόλογο ρόστερ, που έχει και εμπειρία και κατά βάση ένα κορμό παικτών, που παίζουν αρκετά χρόνια μαζί. Είναι μια πολύ συμπαγής ομάδα και αυτή τη στιγμή το παιχνίδι μας είναι ιδιαίτερα δύσκολο. Έτσι πρέπει να το αξιολογήσουμε και έτσι πρέπει να παίξουμε. Δηλαδή οι παίκτες μας πρέπει να είναι σίγουροι ότι δεν υπάρχει τίποτα εύκολο στην Euroleague, αλλά πόσο μάλλον σε αυτό το ματς», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Οι τρεις σερί νίκες και το 6-6

Η Μπάγερν Μονάχου ήρθε στην Ελλάδα για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό έχοντας τρεις συνεχόμενες νίκες και έξι συνολικά στη φετινή διοργάνωση. Στα τρία τελευταία παιχνίδια η ομάδα του Λάσο νίκησε εκτός έδρας στην παράταση την Βιλερμπάν με 101-100 και εντός έδρας την Βίρτους Μπολόνια με 90-76 και την Αρμάνι Μιλάνο στην παράταση με 91-84.

Οι άλλες τρεις νίκες που έχει κάνει φέτος ήταν απέναντι σε Αλμπα Βερολίνου (80-68), Μπασκόνια (76-68) και Παρτιζάν (94-85). Οι έξι ήττες που έχει είναι από Παναθηναϊκό (71-78), Μπαρτσελόνα (59-90), Φενερμπαχτσέ (67-76), Ερυθρό Αστέρα (68-74), Μακάμπι (90-93) και Ζαλγκίρις Κάουνας (73-74).

Οι NBAers Ιμπάκα, Εντουαρντς και Μπολμαρό

Κομβικό ρόλο στη φετινή Μπάγερν Μονάχου παίζουν οι τρεις NBAers που διαθέτει στο ρόστερ της: Ο Σερτζ Ιμπάκα, ο Κάρσεν Εντουαρντς και ο Λεάντρο Μπολμαρό.

Ο πρώτος σε 11 αναμετρήσεις έχει μέσο όρο 13.4 πόντους, με 60% στα δίποντα, 52.6% στα τρίποντα και 65.2% στις βολές, ενώ έχει επίσης 7.1 ριμπάουντ, 1.4 τάπες και 16.2 ranking.

Ο Εντουαρντς σε 12 παιχνίδια έχει μέσο όρο 11.5 πόντους, με 42.4% στα δίποντα, 28.9% στα τρίποντα, 88.9% στις βολές, με 1.8 ριμπάουντ, 1.6 ασίστ και 7.2 ranking.

Ο Μπολμαρό σε 10 αγώνες έχει μέσο όρο 10.4 πόντους, με 68.8% στα δίποντα, 10.5% στα τρίποντα και 83.3% στις βολές, όπως επίσης και 3.0 ριμπάουντ, 3.4 ασίστ και 12.1 ranking.

Οι τρεις παίκτες στους οποίους ποντάρει πολλά ο Πάμπλο Λάσο για τη φετινή πορεία της Μπάγερν Μονάχου σε Γερμανία και Euroleague, όπου στοχεύει στην πρόκριση τα πλέι οφ.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι την τετράδα με τους παίκτες που έχουν 10+ πόντους μέσο όρο στη φετινή σεζόν συμπληρώνει ο Σιλβέν Φρανσίσκο, που είχε αγωνιστεί στο Περιστέρι, με τον Γάλλο να έχει 10.1 πόντους, με 45.8% στα δίποντα, 31.7% τα τρίποντα και 83.3% στις βολές, ενώ μοιράζει 1.3.0 ασίστ και έχει 8.8 στο σύστημα αξιολόγησης της Euroleague.

Ο Λούτσιτς και οι αμφίβολοι

Ο Πάμπλο Λάσο δεν υπολογίζει για το αποψινό παιχνίδι τον Βλάντιμιρ Λούτσιτς, ο οποίος δεν έχει αγωνιστεί από την αρχή της σεζόν και το τελευταίο διάστημα ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα αποκατάστασης. Από εκεί και πέρα ο Ισπανός τεχνικός θα περιμένει μέχρι τελευταία στιγμή τους Αντρέας Ομπστ και Λεάντρο Μπολμάρο, οι οποίοι ταξίδεψαν, αλλά δεν είναι στο 100% και η συμμετοχή τους θα κριθεί την τελευταία κυριολεκτικά στιγμή.

Ολυμπιακός VS Μπάγερν

Ο Ολυμπιακός στη φετινή Euroleague σκοράρει μέσο όρο 78.1 πόντους, κατεβάζει 32.2 ριμπάουντ, μοιράζει 19.3 ασίστ και κάνει 6.4 κλεψίματα (87.6 ranking), ενώ από την άλλη πλευρά η Μπάγερν Μονάχου σκοράρει 80.0 πόντους, κατεβάζει 40.4 ριμπάουντ, μοιράζει 14.8 ασίστ και κάνει 5.8 κλεψίματα (87.3 ranking). Στατιστικά τα οποία αποδεικνύουν ότι πρόκειται για μια πολύ καλή ομάδα, που μπορεί να βάλει δύσκολα στους Πειραιώτες…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ