Προσαγωγές με κλωτσιές από την Αστυνομία! Δείτε αποκαλυπτικό βίντεο! (update)

Προσαγωγές με κλωτσιές από την Αστυνομία! Δείτε αποκαλυπτικό βίντεο! (update)

Απίστευτα πράγματα στο κλειστό του Ρέντη! Εγκλωβισμένοι για ώρες εκατοντάδες οπαδοί από την αστυνομία, που με πρακτικές άλλων εποχών προχώρησε σε προσαγωγές, λόγω των επεισοδίων που έγιναν κοντά στο γήπεδο.

Update: Σε προσαγωγές όλων όσων βρίσκονταν στο κλειστό στο Ρέντη προχωράει η Αστυνομία. Έξω από τον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου βρίσκονται κλούβες των ΜΑΤ όπου προσάγονται όλοι όσοι φεύγουν από το γήπεδο για να πάνε για εξακρίβωση στοιχείων στο τμήμα! Όπως μάλιστα μπορείτε να δείτε σε σχετικό βίντεο απο την στιγμή των προσαγωγών των εκατοντάδων οπαδών που βρίσκονταν στο γήπεδο και παρακολουθούσαν τον αγώνα, αστυνομικός των ΜΑΤ κλωτσάει τους οπαδούς την ώρα που μπαίνουν στην κλούβα!

Update 00:45: Οι προσαγωγές συνεχίζονται και μάλιστα ακόμα δεν έχουν καταφέρει να φύγουν από το γήπεδο ούτε καν οι δημοσιογράφοι. Οσον αφορά στην αποστολή του Ολυμπιακού, οι Ερυθρόλευκοι αποχώρησαν από το κλειστό του Ρέντη λίγα λεπτά μετά τα μεσάνυχτα.

Γονείς αγωνιούν

Στο περιβάλλοντα χώρο βρίσκονται και γονείς νεαρών, που πήγαν στο γήπεδο για να παρακολουθήσουν τον αγώνα και βρέθηκαν εγκλωβισμένοι και σε ομηρία από την Αστυνομία.

Μια μητέρα μάλιστα παρακαλούσε τους αστυνομικούς να την αφήσουν να περάσει για να βρει το γιο της λέγοντας χαρακτηριστικά ότι είναι η πρώτη φορά που είχε πάει στο γήπεδο να δει αγώνα βόλεϊ και ότι το παιδί διατρέχει κίνδυνο γιατί παθαίνει κρίσεις πανικού.

Οι φίλαθλοι οδηγούνται ανά 10 με σηκωμένα χέρια στις κλούβες, οι οποίες δεν επαρκούν για τον αριθμό των συγκεντρωμένων.

Δείτε βίντεο έξω από το κλειστό του Ρέντη:





Το χρονικό

Τραγικές διαστάσεις πήρε η «ομηρία» των οπαδών του Ολυμπιακού στο κλειστό στο Ρέντη όπου παιζόταν το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό!

Έπιασε φωτιά μέσα στο κλειστό όπου βρισκόντουσαν εγκλωβισμένοι εκατοντάδες οπαδοί του Ολυμπιακού και ο φόβος για τραγωδία ήταν μεγάλος! Η Αστυνομία δεν άφηνε κανέναν να βγει από το κλειστό! Οι σκηνές ήταν βγαλμένες από άλλες σκοτεινές εποχές…

Όπως γίνεται αντιληπτό οι στιγμές ήταν δύσκολες καθώς με την φωτιά στο κλειστό και την Αστυνομία να κρατάει κλειστές τις πόρτες, κινδύνεψαν ζωές! Η φωτιά εντέλει τέθηκε υπό έλεγχο την ώρα που κανείς δεν επιτρέπεται να φύγει έξω από τον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου. Ούτε καν δημοσιογράφοι με την Αστυνομία να έχει περικυκλώσει το γήπεδο!

Θυμίζουμε πως το ματς διακόπηκε οριστικά κατά την διάρκεια του δεύτερου σετ, εξαιτίας της στάσης της Αστυνομίας και των επεισοδίων με αγνώστους! Ακολούθησαν πρακτικές της Αστυνομίας που προκαλούν σοκ περικυκλώνοντας και κρατώντας σε ομηρία χίλιους οπαδούς που παρακολουθούσαν το ματς που εξελισσόταν ήρεμα χωρίς το παραμικρό πρόβλημα.

Δείτε βίντεο με οπαδό του Ολυμπιακού, που αντιμετωπίζει προβλήματα, να φεύγει συνοδεία του γιατρού του αγώνα:

Βίντεο έξω από το γήπεδο:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ