Τώρα έχει την ευκαιρία του ο Ολυμπιακός- Θα χτίσει σερί η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα;

Τώρα έχει την ευκαιρία του ο Ολυμπιακός- Θα χτίσει σερί η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα;

Ο Ολυμπιακός ανέβηκε στο 7-6. Και μπορεί να πατήσει το γκάζι. Αρκεί…

Ξανά με το κεφάλι έξω από το νερό ο Ολυμπιακός. Οι Ερυθρόλευκοι έστω σε ένα ματς που έκαναν τα εύκολα… δύσκολα με τη μισή Μπάγερν, πήραν αυτό που ήθελαν και ανέβασαν το ρεκόρ τους ξανά πάνω από το 50%. Εκεί όπου μπορούν κάλλιστα να χτίσουν τη δική τους «φωλιά» στις επόμενες 25ημέρες. Αρκεί να εκμεταλλευθούν μια σειρά από παραμέτρους.

Το καλό τους πρόγραμμα. Και το «γέμισμα» του ρόστερ τους καθώς σιγά-σιγά μπαίνει ο Σακίλ ΜακΚίσικ, χώρεσε για πρώτη φορά στην 12άδα τους ο Πετρούσεφ. Και σε μια εβδομάδα αναμένεται η επιστροφή του Νάιτζελ Γκος, συν φυσικά ότι από τον Γενάρη μπαίνει και ο Ναζ Μήτρου Λονγκ.

Διαβάστε επίσης: Τα πρώτα δείγματα Καρβαλιάλ στον Ρέντη, το σύστημα που ετοιμάζει, ο παίκτης που ξεχωρίζει, η πρώτη αλλαγή και οι επιστροφές

Έχει καλό πρόγραμμα η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα μπροστά της. Και μπορεί κάλλιστα να το αξιοποιήσει. Αρκεί φυσικά να είναι… Ολυμπιακός. Μέχρι το τέλος του 2023 έχει: Βαλένθια (15/12) και τρία εκτός έδρας.

Όμως αυτά είναι με την Βίρτους (19/12) και με Βιλερμπάν (22/12) και Άλμπα (29/12) σε έδρες δηλαδή που μπορεί να προσφέρουν ροζ φύλλα αγώνα. Θα μπορούσε κάλλιστα αυτό το καρέ να δώσει τρείς ή και τέσσερις νίκες ώστε για πρώτη φορά φέτος ο Ολυμπιακός να αναπνεύσει στη βαθμολογία και να σταματήσει να κοιτάζει πίσω του.

Αν όλα πάνε καλά; Ξεκινά το 2024 με δύο αποστολές εντός έδρας. Πρώτα με την Αρμάνι (2/1) και αμέσως μετά με τη Μονακό (2/1).

Άρα κανονικό μονοπάτι ανοίγεται. Αρκεί φυσικά ξαναλέμε οι Ερυθρόλευκοι να δείξουν πρόοδο. Και κάτι παραπάνω από την καλή άμυνα τους που δεδομένα είναι ως εδώ, το σημείο αναφοράς τους.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ